Ga naar content

Stuur een kaartje en steun de zorghelden van Amersfoort!

0 / 250 tekens
Uw kaartje wordt geschreven door één van onze vrijwillige kaartjesschrijvers en aangeboden door Bekking & Blitz aan zorgmedewerkers in Amersfoort.
Met liefde door Bekking & Blitz

Deel deze actie

Deel deze actie met vrienden, familie of collega’s. Laten we samen onze zorghelden overspoelen met hartverwarmende en opbeurende kaarten. Zo steunen we onze Amersfoortse zorghelden!

Waarom deze actie?

Onze zorghelden zorgen dag in dag uit voor onze gezondheid wanneer wij daar beroep op doen. Van een bezoekje bij de huisarts tot een intensief ziekenhuisbezoek. Daar maken wij, u en elke Nederlander dankbaar gebruik van als dit nodig is.

Wij voelen ons verbonden met de zorghelden van Amersfoort. Niet alleen omdat wij zelf in Amersfoort gevestigd zijn, maar vooral door de passie en betrokkenheid die zorghelden in hun werk leggen. Zij zijn wat dat betreft een voorbeeld voor ons allemaal.

Zonder zorgmedewerkers kunnen u en wij geen beroep doen op de zorg als dit nodig is. Zij zorgen voor onze gezondheid en een zo prettig mogelijke ervaring als het gaat om onze gezondheid. En dat verdient op zijn minst een positief en opbeurende kaartje. Dankjewel zorgheld!

Samen vrolijken wij onze zorghelden op!

Zo werkt het:

Stap 1

Deel uw boodschap

Laat een persoonlijke boodschap achter waarmee u uw dank uitspreekt. Of stuur een boodschap om een zorgheld een hart onder de riem te steken.

Stap 2

Vrijwilligers gaan aan de slag

Onze vrijwilligers in Amersfoort schrijven uw boodschap op een van de kaarten die door Bekking & Blitz beschikbaar is gesteld.

Stap 3

Alle kaartjes worden aangeboden

Na verloop van tijd zal Bekking & Blitz de geschreven kaarten, waar uw boodschap op staat, gaan aanbieden bij de zorghelden van Amersfoort.