Amnesty International gifts

Amnesty International strijdt voor mensenrechten en tegen onrecht wereldwijd. In samenwerking met deze organisatie ontwikkelen we mooie producten die tot doel hebben om het positieve verhaal te vertellen van Amnesty. Een verhaal van hoop, rechtvaardigheid en strijd voor een betere wereld. In de webshop van Bekking & Blitz vindt u onder meer kaartenmapjes met illustraties van naar keuze Dik Bruna en Michelle Dujardin of Charlotte Dematons. We hebben ook een mini-agenda met illustraties uit musea uit diverse landen. Of kies voor de maandkalender met 12 illustraties en gedichten. Koop één van deze producten en steun het goede doel dat Amnesty nastreeft.

Vogelbescherming Nederland

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden, in Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. In samenwerking met deze organisatie ontwikkelden we tal van producten waarvan het ontwerp is veel geïnspireerd op het werk van Elwin van der Kolk, maar ook van anderen. Hij is bioloog én natuurschilder en één van de bekendste vogeltekenaars van Nederland. Zijn werk is heel geliefd. In onze webshop vindt u diverse kaartenmapjes met naar keuze wintervogels of weidevogels. Mooi en handig zijn ook onze memoblocnotes, onze koelkastmagneten en de brillenkoker met brillendoekjes. Unieke gifts waarmee u een ander verrast én het werk van Vogelbescherming steunt!

Nog meer natuurorganisaties om te steunen

Bij Bekking & Blitz hebben we een hart voor de natuur. Waarom? Omdat de natuur het allermooiste kunstwerk is. We werken daarom vol overtuiging ook samen met de Dierenbescherming, Natuurpunt Vlaanderen en Wadden Werelderfgoed. In samenwerking met deze goede-doelenorganisaties ontwikkelden we onder meer kalenders.

Steun ook het goede doel!

Elk product ontwikkelen we in onze eigen Studio Blitz. Dit doen we met respect voor de illustraties en fotografie die we gebruiken. Het drukwerk en het papier zijn van hoge kwaliteit. Ook de producten zijn van de bekende Bekking & Blitz kwaliteit. Met onze producten slaat u dus twee vliegen in één klap. U heeft een mooie gift om cadeau te doen én u steunt het goede doel.

1 resultaten