Puzzels 

Puzzelen is voor iedereen leuk! Het maken van een puzzel is niet alleen goed voor kinderen, ook volwassenen hebben er baat bij! Het puzzelen activeert aan de ene kant onze hersenen, maar helpt ons aan de andere kant ook te ontspannen. Puzzelen is dus niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens heel gezond. 

Puzzels met kunst

De mooiste puzzels met kunst koop je bij Bekking & Blitz. Of je nou houdt van kunst, illustraties of dieren, er is voor ieder wat wils. Puzzels met kunst van kunstenaars Fiep Westendorp, Frida of Ton Schulten of puzzels met illustraties van Charlotte Dematons of de Vogelbescherming. Grote puzzels, kleine puzzels, ronde puzzels, voor welke ga jij?

 

Puzzels met kunst bestellen 

Heb je al zin gekregen om te puzzelen? Puzzels bestellen is bij Bekking & Blitz heel gemakkelijk! Bekijk ons ruime assortiment, kies een puzzel die het beste bij je past en plaats de bestelling. Wanneer je op een doordeweekse dag voor 14:00 uur je bestelling plaatst, wordt het de volgende dag aan huis bezorgd. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, wordt je bestelling gratis verzonden. Om het bestellen nog leuker te maken, ontvang je er ook nog een klein cadeautje bij! Ben je benieuwd naar alle cadeaus van Bekking & Blitz die je zelf cadeau kunt doen? Bekijk dan snel ons ruime aanbod aan cadeaus!

34 resultaten