Vrolijke kalenders, memoblocks en schriften 

Steeds meer mensen kiezen weer voor een kalender aan de muur. Slim, want u vergeet nooit een verjaardag of jubileum. Wilt u iets vrolijks aan de wand, dan is een kalender met werk van Judith Stam een voltreffer. De expressieve taferelen en kleuren blijven leuk om te zien en passen in elk interieur. We hebben maandkalenders en verjaardagskalenders. Houdt u graag thuis alles in het gareel? Dan is een familieplanner een handig en opgewekt hulpmiddel. Per gezinslid ziet u de activiteiten. Ook in onze webshop: memoblocks, notitieboekjes, L-mapjes en schriften.

Judith Stam brillenkokers, brillendoekjes en meer 

Het werk van Judith Stam doet het ook goed op producten. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld vrolijke brillenkokers en bijpassende brillendoekjes. Die zijn net even anders dan anders, dus u krijgt er beslist complimenten over. Ook superleuk om te krijgen óf cadeau te doen: een lipstikdoosje, een reisspiegel en een canvas tas. En op de eettafel: een Judith Stam placemat. Aan tafel!

Ontwerp in onze eigen Studio Blitz

We ontwikkelen alle producten in onze eigen Studio Blitz, in nauwe samenwerking met de kunstenaar. Dit doen we met respect voor de kunstwerken van Judith Stam. Het drukwerk en het papier zijn van hoge kwaliteit. Ook de producten zijn van de bekende Bekking & Blitz kwaliteit.

Judith Stam schildert menselijke belevenissen met vrolijke noot

Judith Stam is een hedendaagse kunstenares met een passie voor schilderen. Haar werken zijn vaak van groot formaat. In haar werk draait het vooral om menselijke belevenissen. En toch zijn haar schilderijen onalledaags. Ze zijn als een blijspel, in al hun eenvoud en helderheid. Met warme kleuren en altijd een vrolijke noot. Dat maakt het werk van Judith Stam heel herkenbaar.

6 resultaten