Kaartenmapjes, notitieboekjes, adressenboekjes en meer

Iedereen houd ervan om een kaartje te krijgen. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of zomaar. Verstuurt u regelmatig een kaartje naar vrienden en familie? Dan is een kaartenmapje heel handig. Hierin zitten 10 kaarten mét envelop. Op elke kaart prijkt een fleurige afbeelding van de hand van Jacob Marrel. Voor liefhebbers van tekenen is er het schetsboek geïnspireerd op het werk van Marrel. En wie graag ideeën, aantekeningen en losse gedachten op papier zet, is een notitieboek heel handig. Dankzij het kleine formaat en de zachte omslag neemt u dit boekje gemakkelijk overal mee naartoe. Losse documenten verzamelt u netjes in het fraaie L-mapje. Ook in onze Jacob Marrel collectie: een notitieblok, een adressenboek, een deskplanner en een A5-schrift en een portfoliomap.

Unieke Jacob Marrel gifts

Zoekt u een bijzonder cadeau voor een dierbare, geïnspireerd op werk van Jacob Marrel? Volop keuze in onze webshop. Wat te denken van een reisspiegel, een lipstickdoos en een vouwtas? Daarmee kunt u gezien worden. Voor brildragers ontwikkelden we een brillenkoker met bijbehorend brillenkoekje. Ook in ons assortiment: een set koelkastmagneten, onderzetters, een vouwparaplu en een windlichthouder. Stuk voor stuk mooie gifts die beslist in de smaak vallen. U vindt ze nergens anders, behalve in het museum.

Wie was Jacob Marrel?

Jacob Marrel was een Duitse kunstschilder die stillevens maakte van bloemen en vruchten. Hij werd in 1614 geboren in Frankenthal en woonde in zijn leven afwisselend in Utrecht en Frankfurt. Vanaf 1664 had hij een kunsthandel in Utrecht. Het werk van Jacob Marrel is te vergelijken met dat van Jan Davidsz. Mogelijk heeft hij les gehad van deze Nederlandse stillevenschilder. De laatste jaren van zijn leven woonde Jacob Marrel in Frankfurt. Hij overleed in 1681.

32 resultaten