28 resultaten

Francien van Westering

Francien van Westering is een Nederlandse illustrator die vooral bekend is geworden met haar tekeningen van katten. Ze groeide op in een kunstzinnige omgeving. Haar vader was componist, haar moeder binnenhuisarchitect en haar opa was schilder. Tijdens haar opleiding in Amsterdam won Francien een illustratiewedstrijd en daarna maakte ze haar eerste internationaal uitgegeven prentenboek. Na haar opleiding ging ze aan de slag voor verschillende week- en maandbladen in Nederland, Duitsland, Engeland en Denemarken.

Schriften, deskplanners en nog veel meer... 

Een mooi en uniek schrift is een onmisbaar item voor iedereen die veel schrijft. Even een aantekening noteren, een to-do lijstje maken, een boodschappenlijstje maken of opdrachten in opschrijven. De notitieboekjes van Francien van Westering zijn handig, maar ook nog eens heel leuk om in te schrijven! Geïllusteerd met schattige katten, speciaal voor de echte dierenliefhebbers. Liever een deskplanner voor het bureau, om je werkplek iets op te vrolijken? Geen enkel probleem! Ook hier kan je notities op kwijt, en siert het je bureau helemaal! 

Notitieboeken... 

Een notitieboek is een onmisbaar item voor iedereen die veel schrijft. Voor het noteren van aantekeningen tijdens een telefoongesprek, het maken van to-do-lists, of het opschrijven van hersenspinsels die je niet wilt vergeten. Bij Bekking & Blitz vind je bijzondere notitieblokken van illustraties en kunstwerken van onbekende of bekende kunstenaars. Zoals Piet Mondriaan, Johannes Vermeer of Vincent van Gogh. Zo maak je het schrijven nog een beetje leuker. Of je nu op zoek bent naar een luxe notitieboek in A5 of A6-formaat, een notitieboek met lijntjes, blanco of een combinatie van beiden, in ons assortiment vind je het allemaal. Ontdek de prachtige uitvoeringen en bestel je favoriete exemplaar direct online.