Dick Bruna (1927-2017), is de geestelijk vader van  nijntje, het beroemdste konijn ter wereld. Hij schreef en illustreerde maar liefst 124 prentenboeken en ontwierp hiernaast vele affiches en omslagen voor de Zwarte Beertjes pocketboeken. 

Ook internationaal is het werk van Dick Bruna heel beroemd: Als ‘miffy’ gaat nijntje de hele wereld over. Met name in Japan ziet men Dick Bruna vooral als kunstenaar, omdat ze zijn andere werk (buiten de kinderboeken) enorm waarderen.

Dick Bruna woonde en werkte vrijwel zijn hele leven in Utrecht. Zijn boeken zijn in meer dan 50 talen vertaald en in totaal zijn er wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren van verkocht. Naast boeken worden er nog allerlei andere producten met zijn illustraties gemaakt en zijn inmiddels al drie generaties met nijntje en haar vriendjes opgegroeid.

27 resultaten
Memo blocnote: Tulpen, Dick Bruna
Memo blocnote: Tulpen, Dick Bruna
€ 6,99

Kantoorartikelen en leuke cadeaus

Bestel cadeaus en kantoorartikelen van Dick Bruna, de geestelijk vader van Nijntje. Het beroemdste konijn ter wereld inspireert velen en de unieke stijl leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld kaarten, schriften, familieplanners en meer. Doe online inspiratie op met alle verschillende items, die we bij ons in de eigen studio ontwerpen. Dat betekent bovendien dat we de kantoorartikelen en andere accessoires standaard voor je op voorraad hebben.

Wij zijn jouw Dick Bruna webshop, dankzij bijvoorbeeld de notitieboeken (A5, A6), de memo blocnotes, brillenkokers en andere mooie artikelen. Bestel een set onderzoekers of briefpapier met enveloppen. Het heeft allemaal de kenmerkende stijl van Nijntje. Of van Miffy, zoals Nijntje in de rest van de wereld bekend staat. De kantoorartikelen van Nijntje komen heel goed van pas. Wij ontwerpen ze zelf bij ons in de eigen studio, in de stijl van Dick Bruna. Dat doen we met groot respect voor deze invloedrijke Nederlandse kunstenaar.

Dick Bruna kaarten, schriften en familieplanners kopen

Wij helpen je inspiratie op te doen met alle verschillende leuke kantoorartikelen, accessoires en andere items die er beschikbaar zijn. Bestel ze online en haal jouw notitieboek van Nijntje (of Miffy) in huis. Bekijk het briefpapier en de kaartenmapjes, net als de schriften of een unieke brillenkoker.

Bestel kaarten, schriften en bijvoorbeeld familieplanners in de stijl van Dick Bruna, dus in die van Nijntje. Wij ontwerpen de producten zelf, bij ons in de studio waar we werken aan de verschillende designs. Dat doen we om Bruna te eren, en om jou de kans te bieden leuke accessoires en handige kantoorartikelen te bestellen. Bestel online, dan zorgen wij ervoor dat je de bestelling snel in huis hebt. 

Brillenkoker incl. brillendoekje: Nijntje - Miffy - Holland, Dick Bruna
Brillenkoker incl. brillendoekje: Nijntje - Miffy - Holland, Dick Bruna
Brillenkoker incl. brillendoekje: Nijntje - Miffy - Holland, Dick Bruna