Charlotte Dematons

Charlotte Dematons

Charlotte Dematons producten

Charlotte Dematons is een illustrator van kinderboeken en prentenboeken. Ze heeft een boek gemaakt met daarin alle letters van het alfabet en hun oneindige mogelijkheden. Iedere pagina is een weergaloos zoek- en ontdekfeest. Alfabet is nu samengekomen in een mooie collectie van puzzels, placemats, noteblocks en veel meer leuks!

Charlotte Dematons producten zoals puzzels of alles behorend bij Alfabet bestel je eenvoudig online. Groeide je daar zelf mee op of worden de kinderen er blij van? Bestel leuke cadeaus en andere producten. Wij hebben de officiële licentie voor het werk van Charlotte Dematons, dus bij ons vind je alles waar je naar op zoek bent.

Over Charlotte Dematons

Charlotte Dematons werd in 1957 geboren in Frankrijk, in Evreux. Ze is de dochter van een Franse vader (die ook vloeiend Nederlands sprak) en een Nederlandse moeder (die vloeiend Frans sprak). Na haar scholing in Frankrijk volgde ze een grafische opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie. Na haar afstuderen ging ze freelance aan de slag met illustraties voor kinderboeken, al werkte ze ook een aantal jaren bij een uitgeverij.

Door de jaren heen illustreerde Charlotte Dematons veel schoolmethoden, informatieboekjes, kindertijdschriften, posters en zelfs geboortekaartjes. Inmiddels is het werk beschikbaar als een leuke puzzel om cadeau te doen. En zijn veel ouders gek op Alfabet, misschien wel haar mooiste werk.

 

15 resultaten

Alfabet: puzzels, placemats en meer

Alfabet is bij veel ouders een bekend werk, dat wij hebben gebruikt als inspiratie voor bijvoorbeeld puzzels en placemats. Dus keer weer terug naar die goede tijd of voed er de volgende generatie mee op.

Dankzij een collectie placemats, notitieboeken en andere leuke cadeaus is het werk van Charlotte Dematons op allerlei manieren beschikbaar. Ontdek online de schriften die je kunt bestellen, net als een legpuzzel en bijvoorbeeld een memobloc. Verder bestel je net zo makkelijk een koelkastmagneet of een van de kaartenmapjes. Wij laten graag zien wat er allemaal beschikbaar is.

Die ontwerpen maken we zelf, bij ons in de studio. Daarvoor hebben we de officiële licentie van het werk van Charlotte Dematons. De handige producten die we ontwerpen en de cadeaus bestel je eenvoudig online. Bestel ze voor jezelf of om er iemand anders blij mee te maken.

Charlotte Dematons producten bestellen

We hebben de puzzels, de cadeaus en de andere producten met het werk van Charlotte Dematons natuurlijk ruim op voorraad. Dat betekent dat we er meteen mee aan de slag gaan zodra jij een bestelling plaatst. Zo zorgen we ervoor dat je het standaard snel in huis hebt. Maak er iemand anders blij mee of haal het werk van Charlotte Dematons zelf op een mooie manier in huis. Wij maken het je online graag makkelijk. 

Memo blocnote: Alfabet, Charlotte Dematons
Memo blocnote: Alfabet, Charlotte Dematons
Memo blocnote: Alfabet, Charlotte Dematons