Raamstickers

Raamstickers zijn stickers die op het raam kunnen worden geplakt en zorgen voor een mooie en unieke uitstraling zowel binnen- als buitenshuis. Raamstickers worden aan de binnenkant van het raam geplakt, zodat ze vanaf de buitenkant niet beschadigd kunnen raken door bijvoorbeeld regenachtige weersomstandigheden of andere factoren.

1 resultaten
1 resultaten

Unieke raamsticker

Raamstickers zijn er in alle vormen en kleuren en zijn perfect om het huis of de kamer helemaal op te vrolijken en het extra gezellig te maken. Zo dienen ze als accessoire in de woonkamer, maar werkt dit bijvoorbeeld ook heel goed in de slaapkamer van de kinderen of het keukenraam. Raamstickers kunnen naast decoratie, ook op functionele manier worden gebruikt. Zo kunnen ze dienen als afscherming op de ramen, wanneer er geen gordijnen worden gebruikt.

 

Raamstickers met kunst

De raamstickers van Bekking & Blitz zijn allen bedrukt met prachtige vormen van verschillende soorten kunst. Zo is het werk van verschillende grote en minder grote kunstenaars terug te zien op de raamstickers, maar ook het werk uit verschillende grote musea door heel Nederland. Hierbij kan je denken aan de prachtige kunst van bijvoorbeeld Vincent van Gogh en Rembrandt en vele andere grote artiesten, maar ook kunst uit grote musea zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Teylers Museum. Van welke kunst je ook houdt, er zit altijd iets tussen wat perfect bij jou past door het ruime aanbod van Bekking & Blitz.

 

Raamstickers bestellen

Ben jij ook op zoek naar unieke raamstickers als decoratie van verschillende kamers, of juist voor functioneel gebruik? Dan ben je bij Bekking & Blitz altijd op het juiste adres! Voor jong en oud, met bloemen, dieren of andere prachtige kunst, Bekking & Blitz heeft altijd iets voor jou in huis! Naast de leuke producten, is ook het bestellen altijd een feestje! Zo wordt de bestelling de volgende dag al aan huis geleverd, wanneer je de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur hebt geplaatst. Daarnaast maken we het bestellen niet alleen gemakkelijk maar ook voordelig! Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, wordt de bestelling gratis geleverd en worden er dus geen verzendkosten in rekening gebracht. Op deze manier is het bestellen bij Bekking & Blitz gemakkelijk, snel en voordelig. Daar worden we blij van!

 

Raamstickers: Vogels, Elwin van der Kolk, Vogelbescherming Nederland
  • Unieke kunstitems
  • Uit onze eigen studio
  • Snel geleverd