Posters

Haal de kunst in huis met de posters van Bekking & Blitz! Deze unieke posters zijn een verrijking voor huis of kantoor.  Posters hebben wij in diverse soorten en maten.  Bijzondere foto’s van onze grote steden, mooie natuurplaatjes of beelden uit de oertijd, je hebt keuze uit een divers aanbod.  Decoratieve posters zijn een verrijking voor elke omgeving en maken je interieur compleet. Ook is een poster natuurlijk leuk om cadeau te geven! 

78 resultaten
78 resultaten
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
€ 9,99
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
€ 9,99
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
Poster: Kom mee, Kees, Loes Riphagen
€ 9,99

Leuke kunst posters 

Een poster aan de muur met de mooiste illustraties en kunstwerken, er is voor ieder wat wils. Heb je een favoriet museum of een favoriete kunstenaar? Of wellicht heb je al leuke items in huis van ons en krijgt je hier veel complimenten over. Waarom dan niet tevens een mooie bijpassende poster aan de muur? Denk bijvoorbeeld aan het werk van Ton Schulten om het huis meer kleur te geven. Een mooie poster doet veel voor een ruimte. 

Ben je fan van Jip en Janneke en wil je de kinderkamer opleuken met het werk van Fiep Westendorp? Een echte natuurliefhebber kan tevens terecht bij ons voor mooie kunstposters. Wellicht ben je opzoek naar een poster voor aan de kantoormuur? Ook dat kan, denk bijvoorbeeld eens aan een mooie zwartwit poster of aan een complete bij elkaar passende lijn van posters? 

Doe inspiratie op voor elke ruimte door een kijkje te nemen in onze webshop. Want iedere ruimte verdient een wandposter. 

Posters bestellen

Snel een poster aan de muur? Bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Wil je een enkele poster voor jezelf of als cadeau voor die vriend of vriendin die gek is op musea? Is het kantoor toe aan meer sfeer aan de wand?  Je bestelling heb je snel in huis. Wanneer je voor 14:00 uur besteld op werkdagen dan verzenden wij je posters veelal nog dezelfde dag. Bestelt je meerdere posters of andere leuke kunstartikelen bij ons? Wanneer de order €30 of meer bedraagt dan wordt deze gratis verzonden. 

Poster: Wandkaart van de wereld door Joan Blaeu, Het Scheepvaartmuseum
  • Posters voor iedere ruimte
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzending