Posters

Haal de kunst in huis met de posters van Bekking & Blitz! Deze unieke posters zijn een verrijking voor huis of kantoor.  Posters hebben wij in diverse soorten en maten.  Bijzondere foto’s van onze grote steden, mooie natuurplaatjes of beelden uit de oertijd, je hebt keuze uit een divers aanbod.  Decoratieve posters zijn een verrijking voor elke omgeving en maken je interieur compleet. Ook is een poster natuurlijk leuk om cadeau te geven! 

83 resultaten
83 resultaten
Poster: We belong, Miriam Bouwens
Poster: We belong, Miriam Bouwens
€ 9,99
Poster: Kabouter, Rien Poortvliet
Poster: Kabouter, Rien Poortvliet
€ 9,99
Poster: Kabouter, Rien Poortvliet
Poster: Kabouter, Rien Poortvliet
€ 9,99
Poster: Kabouter, Rien Poortvliet
Poster: Kabouter, Rien Poortvliet
€ 9,99

Kunst posters aan de muur

Kunst posters zijn prachtig om te zien, heel leuk om cadeau te doen en bovendien beschikbaar in allerlei kunstvormen, -stromen en -stijlen. Ontdek ons uitgebreide assortiment en bestel een art poster. Doe die iemand cadeau of bestel de poster voor kunst aan de muur gewoon voor jezelf.

Met onze posters maak je het heel eenvoudig en toegankelijk om kunst aan de muur te hangen. Het zijn prachtige uitvoeringen van het werk zoals je dat vindt in het Groningermuseum, het Singer Laren of Teylers Museum. Wij hebben de officiële licenties van de werken, in samenwerking met de verschillende musea. 

Leuke kunst posters 

Een poster aan de muur met de mooiste illustraties en kunstwerken, er is voor ieder wat wils. Heb je een favoriet museum of een favoriete kunstenaar? Of wellicht heb je al leuke items in huis van ons en krijgt je hier veel complimenten over. Waarom dan niet tevens een mooie bijpassende poster aan de muur? Denk bijvoorbeeld aan het werk van Ton Schulten om het huis meer kleur te geven. Een mooie poster doet veel voor een ruimte. 

Ben je fan van Jip en Janneke en wil je de kinderkamer opleuken met het werk van Fiep Westendorp? Een echte natuurliefhebber kan tevens terecht bij ons voor mooie kunstposters. Wellicht ben je opzoek naar een poster voor aan de kantoormuur? Ook dat kan, denk bijvoorbeeld eens aan een mooie zwartwit poster of aan een complete bij elkaar passende lijn van posters? 

Doe inspiratie op voor elke ruimte door een kijkje te nemen in onze webshop. Want iedere ruimte verdient een wandposter. 

Met bloemen of werk van de Oude Meesters

Een art poster is er in iedere stijl en vanuit allerlei verschillende collecties. Ontdek bijvoorbeeld het bijzondere werk met bloemen, voor een stilleven dat aan de muur de aandacht trekt en tegelijkertijd heel onopvallend kan blijven. Of ontdek het werk met Vogels en dat van de Oude Meesters.

Wij combineren verschillende collecties, kunststromingen en -stijlen. De kunst posters zijn beschikbaar in verschillende formaten en afmetingen, zodat je altijd een werk vindt dat bij jou aan de muur geweldig zou staan. Of waarmee je iemand anders op een leuke manier verrast. Een art poster is altijd een goed cadeau.

Ontwerp in eigen studio

We ontwerpen de kunst posters zelf. Dat doen we in onze eigen studio, gebaseerd op de unieke werken waarvan we de officiële licenties hebben. Dat betekent dat we het werk natuurgetrouw overbrengen op een poster, die we ontwerpen om bij jou aan de muur te hangen. Of om iemand cadeau te doen natuurlijk.

Een art poster met het werk uit bijvoorbeeld de Hortus Botanicus, het Museum Ton Schulten of de Chester Beatty Library maakt kunst heel toegankelijk en laagdrempelig. Bestel online een poster en hang die aan de muur. Of verras daar iemand anders mee, ook als je daarvoor geen specifieke aanleiding of reden hebt. Dat geeft vaak de leukste reacties.

Posters bestellen

Snel een poster aan de muur? Bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Wil je een enkele poster voor jezelf of als cadeau voor die vriend of vriendin die gek is op musea? Is het kantoor toe aan meer sfeer aan de wand?  Je bestelling heb je snel in huis. Wanneer je voor 14:00 uur besteld op werkdagen dan verzenden wij je posters veelal nog dezelfde dag. Bestelt je meerdere posters of andere leuke kunstartikelen bij ons? Wanneer de order €30 of meer bedraagt dan wordt deze gratis verzonden. 

Poster: Wandkaart van de wereld door Joan Blaeu, Het Scheepvaartmuseum
  • Posters voor iedere ruimte
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzending