Passe-partouts

Een passe-partout is een omranding, veelal van karton, die om op over een ingelijste afbeelding wordt gelegd en de ruimte tussen de lijst en het werk vult. Dit is een goede manier om de afbeelding te beschermen tegen beschadigingen, maar ook om de afbeelding helemaal af en compleet te maken. Ze komen ook van pas wanneer een deel van de foto afgeschermd moet worden, bijvoorbeeld wanneer het in de hoek een storend detail heeft. Passe-partouts zijn niet alleen perfecte lijstjes voor foto’s, ook kan je er prachtige kunstwerken in kwijt. Kunst van iemand anders, maar ook kunst van jezelf! Voor alle beginnende en gevorderde kunstenaars is de passe-partout perfect om hun kunstwerk in te kunnen zetten, zodat het uiterst beschermd wordt. De passe-partout zorgt voor ruimte tussen het kunstwerk of de afbeelding. Dit zorgt voor een totaal beeld en door de passe-partout springt het werk er echt uit.

2 resultaten
2 resultaten

Passe-partout voor in huis

De passe-partouts van Bekking & Blitz zijn dé woonaccessoires die jij zoekt om de woon- of slaapkamer helemaal af te maken. Een foto van de hele familie op de familiedag, een foto van de kleinkinderen of een mooie tekening. Je eigen kunst er in kwijt kunnen, of toch op zoek naar kunst van een van onze kunstenaars? De passe-partouts van Bekking & Blitz zijn speciaal ontworpen voor jou. Zo kunnen onze prachtige kunstkaarten ook zeker een plekje krijgen in de passe-partout! Kunst van jouw favoriete kunstenaar, een kunstwerk waar je gek op bent of iets wat gewoon perfect bij jouw interieur past. Neem een kijkje tussen onze kunstkaarten, want ze zijn echt geweldig!

Passe-partouts bestellen

Ben jij net zo enthousiast over de passe-partouts als wij? Bestellen bij Bekking & Blitz maakt het alleen maar leuker! Vind de passe-partout voor jou, en plaats je bestelling. Tip van ons: plaats je bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, want dan wordt de passe-partout de volgende dag al aan huis bezorgd! Om het nog mooier te maken, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht wanneer jij voor meer dan €30,- bestelt op onze website. Neem daarom gauw een kijkje tussen onze kunstkaarten, om in jouw passe-partout te stoppen, of tussen onze vele andere producten!

Passepartout normal
  • Handige passe-partouts
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzending