Giclées

Giclées zijn reproducties van verschillende kunstwerken en zijn reproducties van zeer goede kwaliteit. Giclées zijn met het blote oog moeilijk te onderscheiden van de originele kunstwerken. Giclées zijn op dit moment de beste reproducties van kunstwerken. Kunstenaars leveren hun originele kunstwerk in. Dan wordt er met speciale camera’s en belichting een perfecte opname gemaakt van het kunstwerk, zodat deze bijna niet te onderscheiden is van het origineel. Uiteindelijk wordt de opname bewerkt naar het origineel zodat deze zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke schilderij komt. Giclées worden één voor één gedrukt en goed gecontroleerd op kwaliteit. Giclées kunnen worden gezien als een nieuw en eigentijds kunstwerk. Wist je dat veel musea door de hele wereld giclées exposeren in plaats van het originele kunstwerk?

4 resultaten
4 resultaten

Kunst op een giclée

Giclées zijn namaak kunstwerken die bijna niet te onderscheiden zijn van een origineel kunstwerk. Heb jij altijd al een kunstwerk van Rembrandt of Van Gogh in huis willen hebben? Bekking & Blitz heeft nu een ruim aanbod aan giclées van verschillende kunstenaars of in samenwerking met verschillende grote musea, die jij overal in huis neer kunt hangen. In de woonkamer, op de slaapkamer of ergens anders in de woning… Maar ook op kantoor kan je deze prachtige giclées kwijt om de ruimte een stuk gezelliger te maken! Van Rembrandt tot Van Gogh en kunst uit het Rijksmuseum tot andere grote musea in Nederland… Het ruime aanbod aan giclées bij Bekking & Blitz zorgt er voor dat jij een kunstwerk kan vinden die precies bij jou en jouw inrichting past.

Giclées bestellen

Voor prachtige giclées ben je bij Bekking & Blitz op het juiste adres. Giclées zijn leuk om voor jezelf te kopen,  maar ook enorm leuk om iemand cadeau te doen! Ken jij iemand die gek is van verschillende kunstwerken of een specifieke kunstenaar, en wil je diegene graag verrassen? Dan zijn de giclées van Bekking & Blitz het perfecte cadeau! Het bestellen bij Bekking & Blitz is altijd snel en gemakkelijk. Wanneer je namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur je bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al aan huis of op kantoor geleverd. Bestel je een giclée en zie je nog iets anders leuks op onze website? Voor bestellingen boven de €30,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Neem dus gauw nog een kijkje tussen al onze andere leuke producten. Samen maken we het bestellen bij Bekking & Blitz voordelig, snel en gemakkelijk. Daar wordt iedereen blij van!

Light leaves, Marenthe Otten
  • Giclées voor iedere ruimte
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzending