Windlichthouders

Een windlichthouder geeft extra warmte en licht in het huis. Het assortiment windlichthouders is zeer veelzijdig bij Bekking & Blitz. Van windlichthouders heb je nooit genoeg. In de vensterbank, op tafel, op een wandplank. Je kan windlichthouders overal in huis plaatsen! Er is niks gezelliger dan echt kaarslicht in huis. Niet alleen in huis, maar ook daar omheen zijn windlichthouders perfect te gebruiken. Windlichthouders kan je ook gemakkelijk buiten in de tuin neer zetten. Perfect voor wanneer je het tijdens de zomeravonden in de achtertuin net even iets gezelliger wil maken. Praktisch, en enorm knus. Windlichthouders zijn eigenlijk onmisbaar voor elk gezellig huishouden wat van net een beetje extra sfeer houdt.
15 resultaten
15 resultaten
Windlichthouder: Insecten, Sorica
Windlichthouder: Insecten, Sorica
€ 6,99

Windlichthouders met kunst

Naast dat de windlichthouders van Bekking & Blitz erg gezellig en praktisch zijn, zijn ze ook nog eens enorm mooi. De windlichthouders zijn namelijk allen bedrukt met prachtige kunst. Kunst uit verschillende grote musea, kunst van grote kunstenaars en illustraties van verschillende illustratoren. Of je nou houdt van bloemenkunst, abstracte kunst, of houdt van portretten… Bekking & Blitz heeft het! Ben je fan van een bepaalde schilder, zoals Van Gogh of Rembrandt, of ga je graag naar musea zoals Singer Laren, Stedelijk Museum Amsterdam of het Teylers Museum, dan ben je bij Bekking & Blitz hoe dan ook op het juiste adres!

Windlichthouders bestellen

Wanneer jij graag wat meer sfeer wil brengen aan je woonkamer, slaapkamer of aan de tuin, zijn de windlichthouders van Bekking & Blitz perfect voor jou. Naast dat ze veel sfeer brengen, zijn ze ook een leuke toevoeging in huis omdat ze zo mooi zijn. De windlichthouders zijn leuk om zelf te kopen, maar ook enorm leuk om als cadeau te doen! Bestellen bij Bekking & Blitz is super gemakkelijk en snel. Bestel je namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag al aan huis geleverd. Als je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Neem dus gauw nog een kijkje tussen de rest van ons aanbod!

Windlichthouder: De gedwongen terugkeer, Hendrik Nicolaas Werkman, Groninger Museum
  • Mooie windlichthouders
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzending