Servetten

Heeft u een feestelijk etentje of wil u uw eettafel om een andere reden leuk aankleden? Kies dan eens voor onze prachtige kunst servetten. In onze collectie vindt u bijvoorbeeld servetten met een print van een Hollands grachtenpand, een bloemenstilleven of het bekende Meisje met de Parel. Zo maakt u van uw tafel een kunstwerk op zich. Heeft u liever iets moderns? Kies dan voor een grafische print van Mondriaan, een tekening van Esser of een modern kunstwerk. Met de verschillende prints vindt u altijd wel servetten die passen bij uw smaak en servies.
48 resultaten
48 resultaten
Servetten: Michelle Dujardin
Servetten: Michelle Dujardin
€ 3,99
Servetten: Janneke Brinkman-Salentijn
Servetten: Janneke Brinkman-Salentijn
€ 3,99
Servetten: The Kiss, Gustav Klimt
Servetten: The Kiss, Gustav Klimt
€ 3,99
Servetten: Water Lilies, Claude Monet
Servetten: Water Lilies, Claude Monet
€ 3,99

Servetten kopen met een unieke print

Servetten zijn multifunctionele tafelaccessoires die u altijd wel kunt gebruiken. De servetten van Bekking & Blitz zijn bijna zonde om te gebruiken. De prachtige illustraties en afbeeldingen zorgen ervoor dat elk servet een kunstwerk op zich is. Ons assortiment stelt u in de gelegenheid om servetten te kopen met verschillende soorten afbeeldingen. Geïnspireerd op bekende en minder bekende werken uit musea en op de mooiste illustraties. De servetten worden in onze studio gemaakt en voorzien van verrassende details. Net zoals de echte kunstwerken, zijn ook de servetten van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dus dat de servetten stevig aanvoelen en lang mee gaan. Daarnaast is het ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal. Reden te meer om onze servetten te kopen.

Servetten bestellen

Wilt u uw gedekte eettafel naar een hoger niveau brengen? Kies er dan voor om onze originele servetten te bestellen. Met de servetten van Bekking & Blitz haalt u kunst in huis. Veel van deze producten ontwikkelen we speciaal voor het museum. Maar u kunt ze nu ook in huis gebruiken. Servetten bestellen werkt eenvoudig. U kunt in een paar klikken uw servetten bestellen. Doet u dat op een doordeweekse dag voor 14:00 uur? Dan worden de servetten dezelfde dag nog verzonden. Bestelt u voor meer dan €30,-? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Onder de € 30,- rekenen wij € 4,98 verzendkosten per order. Zijn de servetten niet wat u verwacht? Geen probleem, binnen 14 dagen kunt u kosteloos uw bestelling retourneren. Zo is servetten kopen en bestellen wel heel gemakkelijk.

Servetten: Touch of Zen, Michelle Dujardin, Amnesty International
  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten