Placemats

Een placemat is een soort matje wat op de tafel wordt gelegd onder het bord en het bestek. De placemat van Bekking & Blitz is gemaakt van vochtbestendig kunststof. Dit zorgt ervoor dat de placemat gemakkelijk kan worden gereinigd. In sommige gevallen zijn placemats van papier, katoen of riet. Placemats worden gebruikt om de tafel niet vies te maken of te beschadigen. Wanneer er wordt geknoeid met eten, is dit makkelijk schoon te maken van de placemat zelf en dus niet van de tafel, wat wellicht vlekken kan veroorzaken. De placemats van Bekking & Blitz zijn allen rechthoekig, maar variëren in kleuren. Behalve functioneel, zijn ze ook erg decoratief.

42 resultaten
42 resultaten
Placemat: Sterren, M.C. Escher
Placemat: Sterren, M.C. Escher
€ 2,99
Placemat: Water lilies, Claude Monet
Placemat: Water lilies, Claude Monet
€ 2,99
Placemat: Mussen, Angelique Weijers
Placemat: Mussen, Angelique Weijers
€ 2,99
Placemat: Anton Pieck
Placemat: Anton Pieck
€ 2,99
Placemat: Frida
Placemat: Frida
€ 2,99

Veelzijdig gebruik

Naast dat de placemat natuurlijk als bescherming biedt voor vallend eten en drinken op de tafel, heeft het nog veel meer manieren van gebruiken! Zo bieden de placemats van Bekking & Blitz ook een unieke decoratie aan het huis en aan de tafel, maar is het ook een ideaal product als de kinderen gaan kleien, schilderen of knutselen. Geen uitschietende stiften of kwasten op de tafel, geen vastzittende stukjes klei en geen viezigheid. Zo voorkom je dat de tafel zelf een kleurplaat wordt en hou je hem mooi. Bescherming is dan de voornaamste taak van de placemat.

Placemats met kunst

Naast dat de placemats bescherming bieden, bieden ze ook een unieke decoratie voor jouw tafel. Bekking & Blitz heeft een ruim aanbod aan ongeveer 30 verschillende soorten placemats, waardoor er een ruime keuze is en er altijd wel een placemat is die bij jou of het interieur past! De placemats van Bekking & Blitz dragen bij aan een gezellige sfeer in huis. Zo hebben wij vrolijke placemats met kunst van Frida, Judith Stam of Roman Reisinger, maar ook placemats met donkere kleuren zoals het meisje met de parel. Ook voor de kleintjes hebben wij enorm leuke placemats, met bijvoorbeeld Jip en Janneke of dieren van Michelle Dujardin en Charlotte Dematons. De placemats van Bekking & Blitz zijn makkelijk te reinigen en zijn van flexibel materiaal: polyplastic. Het formaat van de placemats is 29 x 43 cm.

Placemats bestellen

In een handomdraai een perfect gedekte tafel voor jong en oud? Gebruik de vrolijk bedrukte placemats van Bekking & Blitz! Bestellen gaat enorm gemakkelijk en was nog nooit zo leuk. Bestel je op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, dan wordt de bestelling de volgende dag al aan huis geleverd. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op de website van Bekking & Blitz, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Neem dus gauw nog een kijkje tussen de rest van onze prachtige producten!

Placemat: Water lilies, Claude Monet
  • Kunst aan tafel
  • Ruim assortiment
  • Snel geleverd