Placemats

Een placemat is een handig matje dat onder het bord en bestek op de tafel wordt geplaatst. De placemats van Bekking & Blitz zijn vervaardigd uit vochtbestendig kunststof, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn. Hoewel sommige placemats van papier, katoen of riet kunnen zijn, biedt ons assortiment duurzame en praktische opties. Deze placemats dienen om de tafel te beschermen tegen vlekken en beschadigingen. Mors je tijdens het eten, dan kan dit gemakkelijk van de placemat worden schoongemaakt in plaats van van de tafel, wat mogelijke vlekken kan voorkomen. Onze placemats hebben allemaal een rechthoekige vorm, maar variëren in dessin. Naast hun functionele doel zijn ze tevens zeer decoratief.

Veelzijdig inzetbaar

Behalve het beschermen van je tafel tegen morsen van eten en drinken, hebben de placemats van Bekking & Blitz nog tal van andere toepassingen! Ze voegen niet alleen unieke decoratie toe aan je huis en tafel, maar zijn ook ideaal wanneer kinderen gaan kleuren, schilderen of knutselen. Geen uitglijdende stiften of kwasten op de tafel, geen vastgeplakte stukjes klei en geen rommel. Op die manier blijft je tafel vrij van vlekken en behoudt hij zijn prachtige uitstraling. De beschermende rol van de placemat komt hierbij volledig tot zijn recht.

50 resultaten
50 resultaten
Placemat: Kabouter, Rien Poortvliet
Placemat: Kabouter, Rien Poortvliet
€ 3,50
Placemat: Stadsgezicht, Anton Pieck
Placemat: Stadsgezicht, Anton Pieck
€ 3,50
Placemat: Zeilboot, Anton Pieck
Placemat: Zeilboot, Anton Pieck
€ 3,50
Placemat: Bakkerij, Anton Pieck
Placemat: Bakkerij, Anton Pieck
€ 3,50
Placemat: The Kiss, Gustav Klimt
Placemat: The Kiss, Gustav Klimt
€ 3,50

Placemats met kunst

Naast dat de placemats bescherming bieden, bieden ze ook een unieke decoratie voor jouw tafel. Bekking & Blitz heeft een ruim aanbod aan ongeveer 30 verschillende soorten placemats, waardoor er een ruime keuze is en er altijd wel een placemat is die bij jou of het interieur past! De placemats van Bekking & Blitz dragen bij aan een gezellige sfeer in huis. Zo hebben wij vrolijke placemats met kunst van Frida, Judith Stam of Roman Reisinger, maar ook placemats met donkere kleuren zoals het meisje met de parel. Ook voor de kleintjes hebben wij enorm leuke placemats, met bijvoorbeeld Jip en Janneke of dieren van Michelle Dujardin en Charlotte Dematons. De placemats van Bekking & Blitz zijn van flexibel materiaal en makkelijk te reinigen. Het formaat van de placemats is 29 x 43 cm.

Placemats bestellen

In een handomdraai een perfect gedekte tafel voor jong en oud? Gebruik de vrolijk bedrukte placemats van Bekking & Blitz! Bestellen gaat enorm gemakkelijk en was nog nooit zo leuk. Bestel je op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op de website van Bekking & Blitz, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Neem dus gauw nog een kijkje tussen de rest van onze prachtige producten!

Placemat: Water lilies, Claude Monet
  • Kunst aan tafel
  • Ruim assortiment
  • Snel geleverd