Onderzetters

Je kent het vast wel… ronde kringen op de houten tafel door natte bekers of glazen. Onderzetters zijn handig om ervoor te zorgen dat je tafel en/of andere meubels niet vies worden. Je gebruikt ze vooral voor glazen, mokken en bekers, maar de onderzetters van Bekking en Blitz zijn ook groot genoeg voor een theepot of wijnfles.

31 resultaten
31 resultaten
Onderzetters: M.C. Escher
Onderzetters: M.C. Escher
€ 11,99
Onderzetters: Het rugnummer, FC Kluif
Onderzetters: Het rugnummer, FC Kluif
€ 11,99
Onderzetters: Anton Pieck
Onderzetters: Anton Pieck
€ 11,99
Onderzetters: Frida
Onderzetters: Frida
€ 11,99

Onderzetters met kunst

Onderzetters voor op de tafel zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. De onderzetters van Bekking & Blitz zijn verpakt per zes en hebben ze alle zes verschillende motieven. Ook hebben ze een mat gelamineerde bovenkant met full color print. Door de stroefheid van de kurken onderkant glijdt de onderzetter niet weg. Naast dat de onderzetters erg praktisch zijn, zijn ze ook erg mooi en een mooie toevoeging op het interieur. Bekking & Blitz heeft een assortiment aan 21 verschillende soorten sets onderzetters, allen bedrukt met kunst. Door de ruime keuze, vind je altijd een set onderzetters die bij jou past. Zo heeft Bekking & Blitz onderzetters met bloemenkunst van Roman Reisinger en Ton Schulten, kleurrijke kunst van Frida en Janneke Brinkman en onderzetters van de Vogelbescherming Nederland met kunst van Elwin van der Kolk. Dit is nog maar een kleine greep uit ons ruime assortiment, dus neem snel een kijkje en vind de onderzetter die het beste bij jou past!

Onderzetters bestellen

Heb jij de onderzetters gevonden die bij jou en jouw interieur passen? Bestellen is snel, gemakkelijk en goedkoop bij Bekking & Blitz! Kies de onderzetters uit naar keuze en plaats de bestelling. Wanneer je de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur plaatst, worden de onderzetters de volgende dag nog aan huis geleverd! Zo heb je de onderzetters extra snel in huis. Bestel je op onze website voor meer dan €30,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Zo maken wij het bestellen makkelijk, en hoef jij alleen maar uit te kiezen wat je leuk vindt.

Onderzetters: Bloemen, Ton Schulten
  • Kunst op tafel
  • Ontworpen in eigen studio
  • Ruime assortiment