Onderzetters

Niets is vervelender dan die ontsierende kringen van vochtige glazen op je mooie houten tafel. Maar gelukkig hebben we dé oplossing: prachtige kunstbedrukte onderzetters van Bekking & Blitz! Niet alleen beschermen deze onderzetters je tafel en andere meubels tegen vlekken en vocht, maar ze voegen ook nog eens een vleugje kunstzinnigheid toe aan je interieur. En wist je dat onze onderzetters niet alleen geschikt zijn voor glazen en mokken, maar ook ruim genoeg zijn voor een elegante theepot of een smaakvolle wijnfles? De kunstwerken die we op onze onderzetters afdrukken, variëren van tijdloze meesterwerken tot eigentijdse creaties. Zo voeg je niet alleen bescherming toe aan je meubels, maar ook een stukje culturele verfijning aan je dagelijkse leven. Onze onderzetters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en kwaliteit garanderen, zodat je er lang van kunt genieten.

38 resultaten
38 resultaten
Onderzetters: Tulpen, Dick Bruna
Onderzetters: Tulpen, Dick Bruna
€ 11,99
Onderzetters: Bas Meeuws, Royal Delft
Onderzetters: Bas Meeuws, Royal Delft
€ 11,99
Onderzetters: Anton Pieck
Onderzetters: Anton Pieck
€ 11,99
Onderzetters: Gustav Klimt
Onderzetters: Gustav Klimt
€ 11,99
Onderzetters: M.C. Escher
Onderzetters: M.C. Escher
€ 11,99

Kunst op je tafel met Stijlvolle Onderzetters

Tafelonderzetters zijn er in allerlei variaties, maar de onderzetters van Bekking & Blitz tillen tafeldecoratie naar een hoger niveau. Verpakt per set van zes, schitteren ze met zes verschillende kunstzinnige ontwerpen. Met een matte gelamineerde bovenkant en levendige full-color prints zijn deze onderzetters niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Dankzij de antislip kurken onderkant blijven ze op hun plek, zelfs wanneer je een glas neerzet.

Praktisch en mooi gaan hand in hand bij onze onderzetters, die tevens een stijlvolle toevoeging vormen aan je interieur. Bekking & Blitz biedt een keuze uit maar liefst 21 verschillende sets onderzetters, elk met een kunstzinnig karakter. Of je nu houdt van de bloemenpracht van Roman Reisinger en Ton Schulten, de kleurrijke kunst van Frida en Janneke Brinkman, of de natuurlijke pracht van Elwin van der Kolk's kunst voor de Vogelbescherming Nederland, wij hebben het in ons assortiment. En dit is slechts een glimp van ons uitgebreide aanbod!

Onderzetters bestellen

Heb jij de onderzetters gevonden die bij jou en jouw interieur passen? Bestellen is snel, gemakkelijk en goedkoop bij Bekking & Blitz! Kies de onderzetters uit naar keuze en plaats de bestelling. Wanneer je de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur plaatst, worden de onderzetters dezelfde dag nog verstuurd! Zo heb je de onderzetters extra snel in huis. Bestel je op onze website voor meer dan €30,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Zo maken wij het bestellen makkelijk, en hoef jij alleen maar uit te kiezen wat je leuk vindt.

Onderzetters: Bloemen, Ton Schulten
  • Kunst op tafel
  • Ontworpen in eigen studio
  • Ruime assortiment