Potloden

Een potlood bestaat uit een stift, die gemaakt is van een mengsel van grafiet en klei. Deze stift zit in een omhulsel van hout. Dit vormt gezamenlijk het potlood. Het gebruik van een potlood is ideaal, maar waarom nou precies? Potloden zijn er om fouten te kunnen maken. Of het nou een aantekening is, een opdracht voor wiskunde of een belangrijke notitie… Het potlood is uitwisbaar. Ben jij een beginnende of ervaren kunstenaar? Een potlood is ook perfect om mooie schetsen te kunnen maken in een van onze schetsboeken. Bekking & Blitz biedt verschillende, mooie potloden die het schrijven van een notitie of het schetsen van een kunstwerk een stuk leuker maken!

27 resultaten
27 resultaten
Potloden: Rietveld Schröderhuis
Potloden: Rietveld Schröderhuis
€ 6,99
Potloden: Bach
Potloden: Bach
€ 6,99
Potloden: Japanpiere, SMB
Potloden: Japanpiere, SMB
€ 6,99
Potloden: Marmorpapiere, SMB
Potloden: Marmorpapiere, SMB
€ 6,99
Potloden: Blumenpapiere, SMB
Potloden: Blumenpapiere, SMB
€ 6,99
Potloden: Tierpapiere, SMB
Potloden: Tierpapiere, SMB
€ 6,99

Potloden met kunst

Als je op zoek bent naar unieke potloden om mee te werken, ben je bij Bekking & Blitz aan het juiste adres. De potloden van Bekking & Blitz zijn allen in de kleur grijs. Onze potloden kan je voor allerlei verschillende dingen gebruiken, zoals tekenen, schetsen en schrijven, maar ook voor bijvoorbeeld je huiswerk van school. Je kan de potloden overal gebruiken. Op school, thuis, op kantoor en ze zijn zelfs handig om mee te nemen voor onderweg. De potloden zijn voorzien van een gummetje aan de bovenkant, dus fouten maken is helemaal niet erg! De potloden zijn bedrukt met allerlei verschillende soorten kunst. Mooie illustraties van onder andere Janneke Brinkman, of kunst uit het Rijksmuseum. De potloden maken het tekenen, schetsen of schrijven echt een feestje, want ze zijn enorm vrolijk! De potloden zijn enkel verkrijgbaar, maar ook per meerdere zoals drie of zes.

 

Potloden bestellen

Wil jij nou ook al zo’n lange tijd beginnen met schetsen, tekenen of iets anders? Dit is het moment! De potloden van Bekking & Blitz zijn gemakkelijk te gebruiken en zijn ook nog eens heel mooi en vrolijk. Neem gauw een kijkje tussen alle potloden die we aanbieden, en plaats een bestelling. Bekking & Blitz levert je bestelling snel af, zodat je direct kunt beginnen met tekenen, schetsen of schrijven! Namelijk de volgende dag al, mits je de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur plaatst. Heb je ook interesse in onze schetsboeken, schriften of andere artikelen? Neem dan gauw een kijkje, want zodra je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht! Zo is het bestellen bij Bekking & Blitz niet alleen erg leuk, maar ook snel en gemakkelijk!

 

Potloden: Blumenpapiere, SMB
  • Unieke collecties uit eigen studio
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending boven €30