Kleurboeken

Kleurboeken zijn niet alleen onder kinderen heel populair, maar zijn ook voor volwassenen heel erg leuk! Bekking & Blitz heeft verschillende kleurboeken, voor jong en voor oud. Onze kleurboeken zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Zo hebben we verschillende kleurboeken die kinderen en ouderen kunnen leren over verschillende kunst of kunstenaars. Daarnaast hebben we zelfs multifunctionele kleurboeken, zoals de kleurkalender! Dit is een kalender met op elke bladzijde een andere maand, waar een mooie tekening staat die naar wens kan worden ingekleurd. Zo maak je het kleuren nóg leuker, door uiteindelijk je eigen kleurplaten te gebruiken in huis.

1 resultaten
1 resultaten

Waarom kleuren?

Een van de redenen waarom kleuren zo populair is, is omdat het erg ontspannend is. Daarnaast vinden mensen het fijn om creatief bezig te zijn, maar ligt de drempel erg hoog om zelf iets te maken. Bij kleuren hoef je je nergens druk om te maken en je wakkert je creativiteit aan. Wie wil dat nou niet? Ook is het zo dat je tijdens het kleuren bewust tijd maakt voor jezelf en je iets doet wat je leuk vindt. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat je van kleuren vrolijk wordt en dat het goed is voor je stemming. Des te meer reden om een kleurboek aan te schaffen, de potloden en stiften erbij te pakken en te gaan kleuren!

 

Kleurboeken bestellen

Bestel snel je favoriete kleurboek(en) en het kleuren kan beginnen! Niet alleen het kleuren in de kleurboeken van Bekking & Blitz is heel leuk, ook het bestellen op onze website is een feestje. Bestel je de kleurboeken namelijk op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur, dan worden ze de volgende dag al aan huis geleverd. Het bestellen is niet alleen snel, maar ook voordelig. Wanneer je namelijk voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Kijk daarom eens naar al onze schrijfwaren, potloden en andere artikelen, zodat jij snel kan beginnen met kleuren.

Kleurboek - Colouring book, Museum of Amsterdam
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Boven de €30 gratis verzending
  • Unieke ontwerpen uit eigen studio