Kaartspellen

Bekking & Blitz heeft verschillende leuke kaartspellen. Kaartspellen hebben allerlei verschillende en belangrijke dingen te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het trainen van de hersenen en vooral het geheugen, het bevordert de cognitieve ontwikkeling en het zorgt ervoor dat mensen gezond blijven. Het belangrijkste wat spelletjes misschien wel te bieden hebben, is het fijne ontspannen met familie of vrienden.

1 resultaten
1 resultaten

Memory

Memory is een kaartspel wat kaartjes bevat met allerlei verschillende afbeeldingen. Het is de bedoeling om setjes te maken van twee identieke kaarten. De kaarten worden op de kop neergelegd, en om de beurt mag iemand twee kaarten omdraaien. Wanneer je twee dezelfde kaarten vindt, mag je ze houden. Je moet dus goed onthouden welke kaart waar ligt, daar draait het hele spel om. Wie aan het eind van het spel de meeste kaartjes heeft, heeft gewonnen. Memory helpt heel goed bij het trainen van het geheugen en is daarom juist voor kinderen een perfect spel om de hersenen mee te trainen. Maar ook voor volwassenen is en blijft het natuurlijk een leuk spel.

Kwartet

Kwartet is een kaartspel waarin geprobeerd moet worden zo veel mogelijk kwartetten (vier bij elkaar horende kaarten) te verzamelen. Een kwartetspel bestaat dan ook uit meerdere setjes van vier kaarten, en één setje is een kwartet. Als je aan de beurt bent, vraag je de andere speler om een kaart die jij nodig hebt om een kwartet te krijgen. Degene met de meeste kwartetten aan het eind, heeft gewonnen. Dit spelletje is makkelijk uit te voeren en daarom erg populair onder kinderen, maar natuurlijk zijn spelletjes leuk voor alle leeftijden! 

Kaartspellen bestellen

Wil jij ook beginnen met spelletjes spelen, of ben je op zoek naar een leuk nieuw kaartspel? Neem dan gauw een kijkje tussen ons aanbod! Wanneer je de spellen op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur bestelt op onze website, worden ze de volgende dag al aan huis geleverd. Om het nog leuker te maken worden er voor een bestelling van minimaal €30,- geen verzendkosten in rekening gebracht.

De kaartspelers, Jonathan Wolstenholme
  • Unieke kaartspellen
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzending