To do lijstjes

To do lijstjes zijn een perfecte oplossing voor iedereen die georganiseerd te werk wil gaan. To do lijsten zijn goed te gebruiken in het huishouden, maar ook op het werk. Het opschrijven van de dingen die je moet doen, helpt je om concrete doelen te stellen. Dit zorgt ervoor dat je efficiënter te werk kan gaan. Je voelt minder stress aangezien je alle taken op papier hebt staan, het is makkelijker prioriteiten stellen en het helpt je met plannen. To do lijstjes zijn dus de uitkomst voor iedereen die op kantoor werkt, maar ook voor iedereen thuis! Alle taken die jij nog moet afronden, kan je gemakkelijk opschrijven en zo behaal je de doelen die je voor jezelf hebt opgesteld.

25 resultaten
25 resultaten
To-Do Koelkastmagneet: Meester Mark
To-Do Koelkastmagneet: Meester Mark
€ 6,99
To-Do Koelkastmagneet: Royal Delft
To-Do Koelkastmagneet: Royal Delft
€ 6,99

To do lijstjes met kunst

De to do lijstjes van Bekking & Blitz zijn niet alleen heel praktisch, ze zijn ook nog eens heel erg mooi. Ze zijn allen bedrukt met verschillende soorten kunst. Deze kunst is geïnspireerd op kunstwerken uit verschillende grote musea, of kunst van bekende en minder bekende kunstenaars. Naast to do lijstjes, hebben we ook handige notitieboekjes, blocnotes en deskplanners waar je gemakkelijk notities op kwijt kunt.

Ook erg handig zijn de koelkastmagneten met to do lijstjes erop. Deze kan je gemakkelijk op de koelkast plakken en zo dus bijvoorbeeld snel een boodschappenlijst maken. Met de to do lijstjes van Bekking & Blitz vergeet je niet meer wat je moet doen!

 

To do lijstjes bestellen

Vergeet jij nou ook altijd werktaken, boodschappen of andere dingen en wil jij ook georganiseerd te werk gaan? Bestel dan gemakkelijk de to do lijstjes van Bekking & Blitz op onze website. Ben je ook op zoek naar andere producten om taken of notities in op te schrijven, hebben wij ook nog een groot aanbod aan notitieboekjes, blocnotes en deskplanners. Ideaal, want wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht! Daarnaast heb je de bestelling ook razendsnel in huis. Wanneer je op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag aan huis bezorgd.

To-Do Koelkastmagneet: Water Lilies, Claude Monet
  • Handige artikelen met unieke kunst
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Ontworpen in eigen studio