Schriften A5-formaat

Een goed schrift is altijd handig. Een A5 schrift kan je gebruiken voor school of werk, maar ook als je schrijfambities hebt. Het praktische A5 formaat van deze prachtige schriften maakt het makkelijk om ze altijd en overal bij je te hebben. 

Wij verkopen ook schriften in sets van drie. Zo hoef je niet te kiezen en kan je extra lang genieten van de mooie kunstwerkjes. Bekijk ook ons andere schrijfwaar zoals notitieboekjes en memo blocnotes, om het schrijven nog wat extra leuk te maken. Alle schriften zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van schrijflijntjes, om de mooiste verhalen of belangrijkste notities in op te schrijven.

56 resultaten
56 resultaten
Schrift A5: Waterlilies, Claude Monet
Schrift A5: Waterlilies, Claude Monet
€ 2,99
Schrift A5: Frida
Schrift A5: Frida
€ 2,99

Mooie A5 schriften met kunst

Bent je opzoek naar unieke schriften met mooie opdrukken? De A5 schriften zijn niet alleen praktisch in gebruik en van goed materiaal, maar vrolijken de schoolbank of werkplek ook helemaal op. Maak schrijven extra leuk met onze schriften. 

Een ruime collectie aan A5 schriften met de buitengewoon mooie illustraties en tekeningen erop zijn gegarandeerd een inspiratie. Ze maken schoolwerk leuker, vrolijken een bureau op of motiveren je om te blijven schrijven. De prachtige kunst van Rembrandt of Roman Reisinger maken ieder A5 schriftje uniek. Of houd je meer van mooie illustraties? Neem dan een kijkje tussen de schriften met kunst van Fiep Westendorp.

Door onze ruime collectie is er voor iedereen wat wils, welk kunstwerk je ook aanspreekt of welke print je het meest inspireert. Kies een mooi schrift in A5 formaat naar wens en maak van schrijven een echt feest!

A5 schriften kopen

Snel een schrift bestellen uit onze ruime collectie A5 schriften is heel gemakkelijk! Kies een of meerdere schriften uit die je het mooiste vindt en plaats je bestelling. Wanneer je op een doordeweekse dag voor 14:00 uur een bestelling plaatst, wordt het de volgende dag aan huis bezorgd. Is de bestelling  €30,-  of meer dan wordt deze gratis verzonden. Zo zit je vlot aan de schrijftafel of in de schoolbanken met de unieke A5 schriften met kunst.  

Schrift A5: Flowers, Musée du Papier Peint
  • Handige schriften in a5 formaat
  • Ontworpen in onze eigen studio
  • Kunstwerkjes van kunst snel in huis