Deskplanners

Altijd grip op je planning en nooit meer een afspraak vergeten? Ontdek dan onze deskplanners! Met deze handige planners heb je altijd je notities en afspraken binnen handbereik. De deskplanners van Bekking & Blitz zijn prachtig geïllustreerd met kunstwerken van Mondriaan, Janneke Brinkman en Vincent van Gogh, klaar om jouw werkplek te verfraaien. Breng een vleugje kunst in je kantoor met onze deskplanners! Deze kunstwerken zijn gemaakt door zowel bekende als onbekende kunstenaars en geïnspireerd op gerenommeerde museumcollecties. Het papier van de planners is van topkwaliteit, voelt stevig aan en laat je moeiteloos schrijven. Haal nu een stukje kunst in huis met onze prachtige deskplanners!

6 resultaten
6 resultaten

Het gemak van een deskplanner. 

Een deskplanner biedt je veel gemak als je jouw leven wilt plannen en managen. Of het nu gaat om het invullen van een werkdag, werkzaamheden plannen of om activiteiten van gezinsleden op een rij te krijgen: een deskplanner is de oplossing. Het gebruiken van een deskplanner zorgt ervoor dat je altijd weet wat je moet doen of hoe laat je ergens moet verschijnen. Daarnaast is er ook ruimte om notities op te schrijven of to-do’s neer te zetten. Je kunt kiezen voor een planner met handige lijntjes of een blanco planner als je graag buiten de lijntjes kleurt. Kleurrijke bloemenprints, illustraties van dieren of een grafische print van Mondriaan, met onze deskplanners vrolijkt je bureau snel op.

Dankzij jouw deskplanner vergeet je nooit meer een afspraak. Schrijf op waar je hoe laat moet zijn, en gebruik de planner als een handige reminder. Of gebruik de extra ruimte voor notities en to do’s, zodat je die nooit meer op je hand hoeft te schrijven.Wij ontwerpen deskplanners met de kunstwerken van bekende kunstenaars. Daarvan hebben we de rechten. Zo maken we de mooiste planner die jij zoekt. Die zelfs de moeite waard is om regelmatig naar te kijken als er helemaal niets op de planning staat.

Mooi om te zien en goed geregeld

De planners voor op jouw bureau bestel je met werken uit bijvoorbeeld het Kunstmuseum in Den Haag, het Rijksmuseum in Amsterdam en het Teylers Museum. Zo zorgen we ervoor dat de planner mooi is om te zien, én heel praktisch van pas komt.

Noteer op de planner wie je moet bellen, waar je straks moet zijn of wat je vooral niet mag vergeten. Het is een handige analoge reminder, waarvoor je jouw smartphone en andere apparaten niet nodig hebt. Dat voorkomt afleiding, terwijl je wel precies op de hoogte bent van wat er moet gebeuren. 

Een deskplanner kopen bij Bekking & Blitz

Je kunt jouw deskplanner kopen door die online te bestellen. Het zijn onze eigen ontwerpen, die we daardoor standaard voor je op voorraad hebben. Wij gaan daarmee aan de slag zodra jij de bestelling plaatst. Zo heb je de deskplanner die je bestelt snel in huis, om meteen jouw volgende afspraken te noteren. 

Een deskplanner kopen bij Bekking & Blitz werkt heel eenvoudig. Kies een deskplanner met een illustratie die bij u past. Bestelt u voor 14:00 uur? Dan wordt de deskplanner dezelfde dag nog verzonden en kunt u morgen al uw desk planner in gebruik nemen. Naast deskplanner kopen kunt u bij ons ook nog andere kunstcadeaus kopen. Zo kunt u uw notities en korte krabbels ook op een blocnote met kunstwerken schrijven. Of bewaart u belangrijke papieren in een portfoliomap met een opdruk van het Melkmeisje. Ook vindt u in ons assortiment bijzondere wenskaarten om te versturen of een verrassend adresboekje met een kunstwerk aan de voorkant. Met onze unieke producten kunt u uw werkplek origineel inrichten. 

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten