Deskplanners

Wil je altijd weten waar je aan toe bent of wat voor afspraken je hebt op een dag? Maak dan gebruik van een deskplanner. Met een handige deskplanner heb je altijd je aantekening en afspraken bij de hand. De deskplanners van Bekking & Blitz zijn voorzien van bijzondere illustraties en afbeeldingen. Mondriaan, Janneke Brinkman en Vincent van Gogh: zij liggen klaar om jouw werkplek te verrijken. Met onze deskplanners haal je een stukje kunst naar je kantoor. De kunstwerken zijn gemaakt door bekende en onbekende kunstenaars en zijn geïnspireerd op de collecties uit gerenommeerde musea. Zelf het papier is van museumkwaliteit voelt stevig aan en wordt gemakkelijk beschreven.
11 resultaten
11 resultaten

Het gemak van een deskplanner. 

Een deskplanner biedt je veel gemak als je jouw leven wilt plannen en managen. Of het nu gaat om het invullen van een werkdag, werkzaamheden plannen of om activiteiten van gezinsleden op een rij te krijgen: een deskplanner is de oplossing. Het gebruiken van een deskplanner zorgt ervoor dat je altijd weet wat je moet doen of hoe laat je ergens moet verschijnen. Daarnaast is er ook ruimte om notities op te schrijven of to-do’s neer te zetten. Je kunt kiezen voor een planner met handige lijntjes of een blanco planner als je graag buiten de lijntjes kleurt. Kleurrijke bloemenprints, illustraties van dieren of een grafische print van Mondriaan, met onze deskplanners vrolijkt je bureau snel op.

 

Een deskplanner kopen bij Bekking & Blitz

Een deskplanner kopen bij Bekking & Blitz werkt heel eenvoudig. Kies een deskplanner met een illustratie die bij u past. Bestelt u voor 14:00 uur? Dan wordt de deskplanner dezelfde dag nog verzonden en kunt u morgen al uw desk planner in gebruik nemen. Naast deskplanner kopen kunt u bij ons ook nog andere kunstcadeaus kopen. Zo kunt u uw notities en korte krabbels ook op een blocnote met kunstwerken schrijven. Of bewaart u belangrijke papieren in een portfoliomap met een opdruk van het Melkmeisje. Ook vindt u in ons assortiment bijzondere wenskaarten om te versturen of een verrassend adresboekje met een kunstwerk aan de voorkant. Met onze unieke producten kunt u uw werkplek origineel inrichten. 

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten