Portfoliomappen A4

Heeft u een mooie schets gemaakt in uw schetsboek? Wilt u uw portfolio overhandigen aan een klant? Of bewaart u graag al uw papieren op één plek? Gebruik dan onze mooie portfoliomappen. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van bijzondere kunstwerken en illustraties op de kaft. Maak uw keuze uit het grote aanbod portfoliomappen en berg uw papierwerk voortaan altijd veilig op. Kies bijvoorbeeld uit portfoliomappen met tulpen, een wereldkaart, de katten van Francien of het Meisje met de Parel. Zo wordt het opbergen van documenten of het verzamelen van papieren een feestje. Het maakt uw werk wellicht wat makkelijker en ruimt u bureau zeker netjes op. Portfoliomap A4 kopen? Dat doet u bij Bekking & Blitz.
23 resultaten
23 resultaten

Spullen opbergen in een kunstzinnige portfoliomap

Als u regelmatig papieren documentatie moet opslaan, is een portfoliomap A4 uitermate geschikt. Zo komen er geen kreukels in belangrijke papieren en heeft u altijd alles bij de hand. Onze portfoliomap A4 is een stevige dossiermap. Daarmee kunt u A4-papier en documenten van kleiner formaat eenvoudig bewaren. Door de handige flappen kan het papier er niet tussenuit glippen. Daarnaast zorgt de elastische band voor een waterdichte sluiting. U kunt in de map veel papieren kwijt en de rug vormt zich makkelijk om de documenten heen door de voorgevormde ribbels. 

Met de portfoliomappen van Bekking & Blitz zijn uw documenten op een kunstzinnige manier opgeslagen. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig duurzaam materiaal en ziet er glanzend uit. Alle kunstwerken op de voorkant van de map zijn met detail ontworpen en zijn uniek. Met een van onze portfolio mappen heeft u een originele opbergmap welke niemand anders heeft. Ons assortiment vindt u ook terug in gerenommeerde musea. Met deze opbergmap heeft u nu dat bijzondere kunstwerk ook bij u thuis. 

 

Een portfoliomap kopen

Wilt u een portfolio map kopen? Kies dan een portfoliomap uit ons assortiment en bestel deze gemakkelijk online. Heeft u uw portfolio map voor 14:00 uur besteld? Dan worden ze nog dezelfde dag naar u verzonden. Wanneer u voor meer dan €30,- aan kerstkaarten koopt wordt uw bestelling gratis verstuurd. Daarnaast geven wij u er graag een cadeautje bij. Wanneer u een portfolio map heeft gekocht maar het toch niet helemaal is wat u zoekt, kunt u de bestelling eenvoudig retourneren binnen 14 dagen. 

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten