Insteekmappen A4-formaat

Ligt jouw bureau ook vol papieren? Stapelen de ongeordende documenten zich op? Breng orde aan en bewaar alles veilig en netjes in een insteekmapje. Nooit meer raken belangrijke papieren kwijt of slingeren er documenten rond op je bureau. Onze insteekmappen, ook wel L-mapjes genoemd, zijn de ideale oplosser voor al je opberg problemen. 

In  een L-mapje houdt u alle belangrijke papieren netjes en geordend samengebonden. De insteekmappen zijn A4-formaat en passen dus in een A4-bakje. Extra handig voor op het bureau. Bekijk ook eens onze portfoliomappen, ook ideaal voor het bewaren van belangrijke papieren.

127 resultaten
127 resultaten
L-mapje A4 formaat: Tulpen, Dick Bruna
L-mapje A4 formaat: Tulpen, Dick Bruna
€ 3,50

Insteekmappen met kunst

Onze insteekmappen zijn voorzien van prachtige kunst, geïnspireerd door kunstwerken uit gerenommeerde musea. Van het Rijksmuseum tot het Mauritshuis en van Escher tot Van Gogh. Wat je ook mooi vindt, de insteekmappen vrolijken hoe dan ook de werkplek op. De l-mapjes zijn niet alleen heel erg mooi, maar bieden ook goede bescherming aan documenten en papieren. De mapjes zijn geopend aan de zijkant en aan de bovenkant. Bovendien heeft elk mapje aan de rechterzijde een ronde duimuitsparing. Zo’n opbergmap maakt het heel gemakkelijk om documenten in- en uit te halen. De harde kaft zorgt voor goede bescherming van waardevolle papieren. 

 

Praktisch, duurzaam en ook nog eens mooi, genoeg redenen om onze insteekmapjes aan te schaffen. Kan je niet kiezen tussen alle mooi ontworpen A4 insteekmappen? Neem er gewoon meerdere met verschillende illustraties en kunstwerken of combineer eens een mapje van een bepaalde artiest  met andere leuke items van diezelfde kunstenaar.

 

Insteekmapjes kopen 

Praktisch, duurzaam en ook nog eens mooi, genoeg redenen om onze insteekmapjes aan te schaffen. Nooit meer papieren kwijtraken, daar zijn de insteekmapjes van Bekking & Blitz voor!

Bestel de handige insteekmapjes gemakkelijk online. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt bij Bekking & Blitz, wordt de bestelling gratis verzonden. Plaatst je op een doordeweekse dag voor 14:00 uur een bestelling, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Om het bestellen nog leuker te maken, krijg je er een klein cadeautje bij! 

Ook benieuwd naar andere cadeaus van Bekking & Blitz die je zelf weg kan geven? Bekijk dan ons ruime aanbod aan cadeaus!


 
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Presentje bij je bestelling
  • Ontworpen in eigen studio