Verjaardagskalenders

Nooit meer de verjaardag vergeten van de mensen om u heen, met een unieke verjaardagskalender van Bekking & Blitz. De verjaardagskalenders zijn niet alleen heel handig, maar ook enorm mooi om in huis op te hangen! Online verjaardagskalenders met kunst bestellen doet u bij Bekking & Blitz. Wij bieden u unieke en originele verjaardagskalenders aan, die praktisch zijn en bieden als een vrolijke versiering.

47 resultaten
47 resultaten
Verjaardagskalender: Singer Laren
Verjaardagskalender: Singer Laren
€ 9,99
Verjaardagskalender: Kasteel Heeswijk
Verjaardagskalender: Kasteel Heeswijk
€ 9,99
Verjaardagskalender: Max Liebermann
Verjaardagskalender: Max Liebermann
€ 9,99
Verjaardagskalender: Theo van Hoytema
Verjaardagskalender: Theo van Hoytema
€ 9,99
Verjaardagskalender: Doet Boersma
Verjaardagskalender: Doet Boersma
€ 9,99

Verjaardagskalenders met prachtige kunst

Met de verjaardagskalenders van Bekking & Blitz haalt u de mooiste kunst in huis. Elke pagina is voorzien van een mooie kunstafbeelding. Of u nou houdt van kunst uit het Rijksmuseum of van de kunst van Rembrandt, er is voor iedereen wat. Een verjaardagskalender voor de kleintjes? Bekijk dan online de leuke verjaardagskalenders van Nijntje, Aadje Piraatje en Kikker. De kunstwerken op de verjaardagskalenders zijn gemaakt door bekende en minder bekende kunstenaars en zijn geïnspireerd op de collecties uit gerenommeerde musea.

Verjaardagskalender met kunst bestellen

Nooit meer een verjaardag vergeten, en ook nog eens mooie kunst in huis halen? De verjaardagskalenders van Bekking & Blitz bestellen is heel gemakkelijk! Kijk welke verjaardagskalender het best bij u past, maak een keuze uit ons ruime aanbod en plaats uw bestelling. Wanneer u op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur uw bestelling bij ons plaatst, wordt het de volgende dag bezorgd. Wanneer u voor meer dan €30,- bestelt op onze website, wordt uw bestelling gratis verzonden. Bestel de unieke verjaardagskalenders online van Bekking & Blitz, zodat u nooit meer een verjaardag overslaat!

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten