Omlegkalenders

Een omlegkalender is een kalender waarbij je de bladzijdes omslaat. Een omlegkalender is vastgemaakt aan een schild, welke je kunt ophangen aan de muur. De omlegkalender is de perfecte kalender voor mensen die graag wat verder vooruit willen kijken, omdat deze kalender je twee weken naast elkaar laat zien. Zo kan je dus gemakkelijk bekijken wat er deze week op de planning staat, maar kan je ook vast volgende week bekijken. De omlegkalender is voorzien van een ringband waarbij je de bladzijdes gemakkelijk kunt omslaan. De omlegkalenders van Bekking & Blitz zijn voorzien van ruimte voor alle dagen van de week. Zo kun je gemakkelijk, met voldoende ruimte, je afspraken en planningen van de week opschrijven. Ook is er ruimte om afspraken in het weekend op te schrijven.

2 resultaten
2 resultaten
Holland weekkalender 2023
Holland weekkalender 2023
€ 9,99

Omlegkalender met kunst

Bij Bekking & Blitz staat kunst voorop. Kunst uit verschillende musea zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum of het Groningermuseum, of van verschillende grote artiesten zoals Judith Stam, M.C. Escher of Roman Reisinger. Je vindt het allemaal terug in onze ruime collectie en zo ook op onze omlegkalenders. Omlegkalenders zijn zowel op kantoor als thuis te gebruiken. Op kantoor erg praktisch om afspraken van jou zelf of van meerdere collega’s op kwijt te kunnen en thuis erg handig om planningen van het gezin op kwijt te kunnen. het is belangrijk om kalenders goed in het zicht op te hangen. Hang hem thuis bijvoorbeeld in de keuken of op het toilet, en op kantoor boven het bureau. Het is daarom ook belangrijk om een mooie kalender aan te schaffen die goed bij jou past!

Omlegkalender kopen

Heb je een omlegkalender gevonden voor thuis of op kantoor, die helemaal bij jou past? Bestel hem dan snel! De bestelling wordt namelijk de volgende dag al aan huis geleverd, wanneer je hem op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur bestelt. Ben je op zoek naar meer leuke en unieke kantoorartikelen? Of handige producten voor thuis? Neem dan een kijkje op de rest van onze website. Bekking & Blitz heeft namelijk veel verschillende soorten kalenders en agenda’s, maar ook handige notitieboekjes, deskplanners en adresboekjes. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt bij Bekking & Blitz, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Jij hoeft alleen maar producten naar wens uit te kiezen, de bestelling te plaatsen en wij doen de rest! Snel, gemakkelijk en voordelig.

Omlegkalender 2025
  • Handige omlegkalenders met unieke kunst
  • Ontworpen in eigen studio
  • Milieu vriendelijke producten