Natuurkalenders

De natuur… Wie houdt er nou niet van? Het mooie buitenleven en de prachtige dieren die ons land rijk is. Soms is het maar lastig om al deze mooie dieren en al het groen in het echt te kunnen beleven. Daarom zijn de natuurkalenders van Bekking & Blitz perfect geschikt voor iedere natuurliefhebber. Kalenders met verschillende dieren, tuinen, bloemen en mooie afbeeldingen van allerlei soorten groen. Met de natuurkalenders haal je de natuur naar je toe! Voor de echte natuurliefhebbers zijn deze kalenders echt een feestje. Was je nog geen liefhebber van de natuur, dan wordt je dat spontaan van deze natuurkalenders!

Voor op kantoor, in de gang of in de keuken, overal zijn deze natuurkalenders een handige maar ook prachtige toevoeging!

1 resultaten
1 resultaten

Steun een goed doel met een natuurkalender

De natuur is belangrijk voor ons allemaal, en daarom steun je bij sommige van onze natuurkalenders een goed doel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de natuurkalender van de Dierenbescherming. De Dierenbescherming zet zich dag in, dag uit in voor dieren in nood. Om dit dankbare werk te kunnen blijven doen, hebben ze onze steun nodig. Daarom steun je bij aankoop van een Dierenbescherming kalender, deze bijzondere organisatie. Net zoals dat je de Vogelbescherming kunt steunen met een aankoop van een van de kalenders van deze stichting. Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden, in Nederland en wereldwijd. In samenwerking met deze organisaties ontwikkelden we tal van producten en zo ook natuurkalenders. Ben jij op zoek naar een prachtige, praktische natuurkalender én wil jij een goed doel steunen? Neem dan nu een kijkje!

Natuurkalender 2024 in huis

Natuurkalenders bestellen bij Bekking & Blitz was nog nooit zo gemakkelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is een kalender uitzoeken die bij je past en de bestelling te plaatsen, en wij doen de rest voor je! Zo heb je het pakketje de volgende dag al in huis, wanneer je bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur bestelt. Wanneer je een bestelling boven de €30,- uitkomt, zijn de verzendkosten gratis. Neem daarom gauw nog een kijkje tussen ons ruime assortiment en bekijk alle andere producten die wij hebben van verschillende goede doelen!

Nederland Natuurland weekkalender 2023
  • Natuurkalenders uit eigen studio
  • Snel geleverd
  • Unieke kunstitems