Maandkalenders

Een maandkalender is essentieel voor iedereen die behoefte heeft aan een overzichtelijke planning van afspraken, werktijden en andere belangrijke gebeurtenissen. Thuis is een maandkalender bijzonder handig om afspraken voor elk gezinslid te noteren, waardoor vergeten afspraken tot het verleden behoren.

Maar niet alleen thuis, ook op kantoor is een maandkalender onmisbaar. Hierop zijn afspraken, vergaderingen en andere belangrijke zaken snel terug te vinden, waardoor je altijd goed geïnformeerd bent. Bovendien voegen onze kalenders een stijlvolle touch toe aan elke werkruimte, dankzij de afbeelding van prachtige kunstwerken of unieke illustraties. Elke pagina bevat een ander mooi kunstwerk en biedt een helder overzicht van de maand.

1 resultaten
1 resultaten

Maandkalenders 2024-2025

Natuurlijk bestel je de maandkalender voor 2024-2025. De kalenders tonen natuurlijk de maanden zoals je die gewend bent, om in één oogopslag te laten zien wat er op de planning staat.

Kies uit de verschillende kunst maandkalenders, met prachtige ontwerpen. We hebben de rechten van allerlei kunstenaars. Daardoor kunnen we exclusieve en unieke kalenders ontwerpen, die ook heel goed geschikt zijn om cadeau te doen. Verras iemand met prachtige molens en unieke gebouwen in Nederland, of een van de andere stijlen.

Papieren of digitale maandkalender?

Je zou denken… waarom een maandkalender op papier kopen en niet online? Daar zijn verschillende redenen voor! De ontwikkeling gaat voornamelijk van papier naar digitaal, maar toch kan een papieren maandkalender erg handig zijn! Zo hangt de maandkalender aan de muur en is het toegankelijk voor iedereen. Het gebeurt niet speciaal via een systeem en er hoeft niet te worden ingelogd. Nog een reden is dat ieder gezinslid of elke collega er gemakkelijk afspraken bij kan schrijven, zodat iedereen hier toegang tot heeft en op de hoogte is. Daarnaast geeft het toch nog een nostalgisch gevoel wanneer je een afspraak op een echte, papieren maandkalender schrijft en staan de maandkalenders van Bekking & Blitz super mooi in elk kantoor of elk huishouden.

Overzichtelijk en makkelijk aan de muur

De maandkalender aan de muur is de makkelijkste manier om in één keer te laten zien wat er allemaal aan zit te komen. Voorkom inloggen en het bijhouden van digitale systemen. Kies in plaats daarvan voor een maandkalender in 2023-2024 die nog gewoon aan de muur hangt.

Dat is wel zo makkelijk met het hele gezin, samen met collega’s of gewoon voor jezelf. Iedereen kan er wat bijschrijven en het is in één keer duidelijk wat er de rest van de maand op de planning staat. Bestel de maandkalenders voor thuis of op kantoor: kies uit prachtige ontwerpen met de mooiste kunst die Nederland rijk is.

Maandkalender kopen

Wil je ook de kunst in huis of naar kantoor halen met de maandkalenders van Bekking & Blitz? Bestellen was nog nooit zo makkelijk! Kies een mooie maandkalender uit en plaats de bestelling. Ben je op zoek naar meer kantoorartikelen, zoals opbergmappen, deskplanners of portfoliomappen? Neem dan gauw een kijkje op de rest van onze website. Wanneer je namelijk voor meer dan €30,- bestelt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht! Ook zijn de producten razendsnel in huis, want wanneer je op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur bestelt, wordt de bestelling de volgende dag al aan huis geleverd!

Vermeer mini maandkalender 2023
  • Unieke collectie handige kalenders
  • Ontworpen in eigen studio
  • Snel besteld = snel in huis