Kunstkalenders

De kunstkalenders van Bekking & Blitz zijn dé oplossing voor iedereen die graag de planningen op orde heeft, maar niet houdt van standaard kalenders. De kunstkalenders van Bekking & Blitz zijn de perfecte oplossing voor chaotische planningen en saaie kantoormuren. Afspraken met klanten, vrije dagen of vakanties… Je kan belangrijke data allemaal kwijt op de kunstkalenders van Bekking & Blitz. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis zijn de kunstkalenders een goede plek om alle drukke planningen en afspraken van het gezin in kwijt te kunnen. De natuurkalenders van Bekking & Blitz bieden een ruim overzicht van alle weken en dagen, waar jij dus gemakkelijk je afspraken op kwijt kan.

 

1 resultaten
1 resultaten

Kalenders boordevol kunst

Bekking & Blitz werkt samen met veel verschillende, grote musea en kunstenaars. Door onze nauwe samenwerking, kunnen we de mooiste en meest unieke producten op de markt brengen. Zo ook de kunstkalenders van Bekking & Blitz. Deze zijn allen voorzien van speciale kunst, ontworpen in onze eigen Studio Blitz. Met de juiste aandacht maken wij producten die voor iedereen speciaal zijn. Van kunst uit het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Groninger Museum, tot kunst van Rembrandt van Rijn, M.C. Escher en Piet Mondriaan. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, de kunstkalenders van Bekking & Blitz zijn perfect voor alle kunstliefhebbers.

Kunstkalenders 2024 bestellen

Wil jij nou ook een perfecte kalender 2024 voor thuis of op kantoor, waar je al je belangrijke afspraken op kwijt kan? Neem dan gauw een kijkje tussen ons ruime assortiment. Plaats je bestelling en wij doen de rest! We leveren niet alleen snel, maar ook voordelig! Bestel je namelijk voor meer dan €30,- op onze website? Dan wordt de bestelling thuis afgeleverd zonder verzendkosten. Plaats je de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur? Dan wordt de bestelling de volgende dag nog aan huis geleverd. Bestellen bij Bekking & Blitz is snel, goedkoop en gemakkelijk dus!

Rijksmuseum Amsterdam mini maandkalender 2023
  • Kunstartikelen in samenwerken met musea/kunstenaars
  • Kunstwerkjes van kunst voor thuis
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden