Jaarkalenders

Een jaarkalender is een kalender waarbij je het hele jaar overzichtelijk in beeld hebt. De maanden van elk kwartaal staan naast elkaar, met vermelding van weeknummers. Een jaarkalender kan erg handig zijn voor op kantoor, wanneer je op zoek bent naar een bepaalde datum, wil kijken wanneer je vakantie hebt of als je wilt weten wat het weeknummer van een bepaalde datum is. Ook kan je snel achterhalen op welke dag een bepaalde datum valt. Voor iedereen die veel op kantoor werkt is een jaarkalender dus ideaal! Hang hem op een zichtbare plek, heb overzicht op het hele jaar en vergeet nooit meer belangrijke data en afspraken!

1 resultaten
1 resultaten

Jaarkalender met kunst

Jaarkalenders zien er over het algemeen misschien een beetje saai uit… Maar niet bij Bekking & Blitz! Hier vindt je de meest unieke en vrolijke jaarkalenders, die jouw kantoor helemaal opvrolijken! Jaarkalenders met abstracte kunst, met bloemen of met mooie afbeeldingen… We hebben een ruim aanbod jaarkalenders waar jij vrolijk van wordt! Ben je op zoek naar andere jaarproducten? Bekijk dan gauw onze maandkalenders, weekkalenders of natuurkalenders. Ook deze zijn enorm handig voor op kantoor of thuis, en helpen jou met het vrolijk plannen van afspraken, wie wil dat nou niet?

Jaarkalender 2024 bestellen

Ben jij nou ook op zoek naar een mooie jaarkalender voor op kantoor? Neem gauw een kijkje tussen ons ruime aanbod en plaats je bestelling, verder doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren! Als je namelijk de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al aan huis bezorgd. Wanneer de bestelling boven de €30,- is, wordt deze gratis naar jou verzonden! Bekking & Blitz heeft nog veel meer producten die perfect te gebruiken zijn op kantoor zoals deskplanners, notitieboekjes en agenda’s, dus neem gauw een kijkje op de rest van onze site!

Bekking Notitiekalender 2014
  • Unieke ontwerpen uit eigen studio!
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €30 binnen NL