Familieplanners

Vind jij het ook altijd zo lastig om alle afspraken van ieder gezinslid te onthouden? Met de familieplanners van Bekking & Blitz heb je alles zo weer netjes op een rijtje! De familieplanners zijn niet alleen erg praktisch, maar zij ook nog eens een gezellige toevoeging in huis. Ze zijn namelijk voorzien van mooie en vrolijke illustraties van bijvoorbeeld Judith Stam, Fiep Westendorp, Nijntje, of Michelle Dujardin. Ze zijn dus verkrijgbaar voor elke leeftijd! Maak het plannen een stuk gemakkelijker en ook leuker. De familieplanners zijn voorzien van leuke afbeeldingen en stickers, wat het plannen van afspraken en taken een stuk gezelliger maakt.

0 resultaten
0 resultaten
Nog geen producten

Familieplanners voor het hele gezin

Je herkent het wel… Een zoon die naar voetbal moet, een dochter die haar huiswerk nog moet maken, een man die tot laat een vergadering heeft en de kleding die nog gestreken moet worden. Tegenwoordig zijn we allemaal erg druk met school, werk, sport en de huishouding en we vergeten het allemaal wel eens. De familieplanners van Bekking & Blitz zijn zo ontworpen dat je dit soort dingen nooit meer hoeft te vergeten. De familieplanners hebben namelijk ruimte voor maar liefst 5 personen zodat ieder gezinslid zijn of haar activiteiten kwijt kan. Naast afspraken, kan je ook gemakkelijk huishoudelijke taken kwijt op de familieplanners.

 

Familieplanners 2023-2024 bestellen

Graag alle afspraken van ieder gezinslid onthouden en alle planningen van het hele gezin op orde hebben? Neem dan gauw een kijkje tussen de familieplanners van Bekking & Blitz. Deze helpen je namelijk om op een handige én leuke manier te plannen. Keuze uit verschillende kunstenaars! Heb je je keuze kunnen maken? Dan is het heel gemakkelijk om bij ons te bestellen. Wat jij alleen hoeft te doen, is de bestelling plaatsen. Als je dit op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur doet, wordt de bestelling de volgende dag aan huis bezorgd. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, is de verzending gratis. Een mooie familieplanner bestellen was nog nooit zo makkelijk!

WWF familie planner 2023
  • Handige planner voor het hele gezin
  • Ontworpen in eigen studio
  • Voor 14:00 besteld, zelfde werkdag verzonden