Museum Cards

Kunstkaarten

Iemand feliciteren met een verjaardag, een hart onder de riem steken of gewoon laten weten dat je aan diegene denkt. Tegenwoordig is het heel normaal om dit digitaal te doen, dus dat maakt het versturen van een kunstkaart extra leuk. Bekking & Blitz biedt een groot assortiment aan kunstkaarten die allen geïllustreerd zijn met stijlvolle kunst of mooie illustraties. Met onze kunstkaarten maak je het overbrengen van een boodschap net wat specialer. De kunstkaarten van Bekking & Blitz zijn namelijk allen eigen en uniek. Of de kaart nou gaat naar een kunstliefhebber of niet, met een van onze kunstkaarten zit je altijd goed! Wie ga jij verrassen?

 

0 resultaten
0 resultaten
Nog geen producten

Kunstkaarten met unieke kunst

Haal de kunst dichtbij met de prachtige kunstkaarten van Bekking & Blitz. Of je nou houdt van abstracte kunst, bloemenkunst of kunst van specifieke artiesten… Bij Bekking & Blitz vind je altijd de juiste kunstkaarten voor alle gelegenheden. De kunstkaarten van Bekking & Blitz worden ontworpen in onze eigen Studio Blitz en zijn dus niet alleen erg mooi, maar ook stuk voor stuk uniek. Wij werken samen met veel verschillende grote musea en met allerlei verschillende kunstenaars. Door de juiste samenwerking kunnen wij jou dichterbij brengen bij de kunst waar jij blij van wordt en anderen blij mee kan maken. Voor welke kunstkaarten ga jij?

 

Kunstkaarten bestellen

Heb jij de kaarten gevonden die je wil versturen? Plaats dan gemakkelijk je bestelling op onze website. De bestelling wordt de volgende dag al aan huis geleverd, wanneer je de bestelling op een doordeweekse dag voor 14:00 uur plaatst. Wanneer je voor meer dan €30,- bestelt op onze website, wordt je bestelling gratis verzonden. Maak iemand blij met de kunstkaarten van Bekking & Blitz!