Cadeaus voor haar

Een verjaardag, een behaalde prestatie, een bijzonder moment of gewoon zomaar. Er zijn genoeg redenen om je dierbaren te verrassen met een cadeautje. Bekking & Blitz heeft een groot assortiment aan kleinigheidjes om je vriendin, moeder, oma of collega in het zonnetje te zetten. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan eens een kijkje tussen onze cadeauartikelen met kunst, illustraties en natuurfoto’s. Al onze geschenken zijn voorzien van bijzondere prints, afbeeldingen en kunstwerken van Hollandse kunstenaars. Alleen het bekijken van ons assortiment is al een cadeautje!

336 resultaten
336 resultaten
Poster: Eindelijk vakantie, Inez Art
Poster: Eindelijk vakantie, Inez Art
€ 9,99
Poster: Op weg naar de bieb, Inez Art
Poster: Op weg naar de bieb, Inez Art
€ 9,99
Notitieboek A6, zachte kaft: Frida
Notitieboek A6, zachte kaft: Frida
€ 6,99
Notitieboek A5, harde kaft: Frida
Notitieboek A5, harde kaft: Frida
€ 13,00
Vouwparaplu: Paintings of women, SMB
Vouwparaplu: Paintings of women, SMB
€ 19,99

Luxe cadeaus van grote kunstenaars

Een speciale vrouw een bijzonder cadeau geven? Bij Bekking & Blitz vind je verschillende leuke kunst cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een mooie lipstickdoos, een reisspiegeltje of een paraplu. Alle cadeaus voor haar zijn bedrukt met prachtige kunst. Zo zijn er mooie koelkastmagneetjes met kunst uit het Rijksmuseum, een dienblad met kunst van Roman Reisinger en een brillenkoker met illustraties van Judith Stam. De kunstwerken zijn gemaakt door bekende en minder bekende kunstenaars en zijn geïnspireerd op de collecties uit gerenommeerde musea.

Cadeau voor haar kopen

Heb je een cadeau voor haar gevonden? Bestel het dan gemakkelijk online bij Bekking & Blitz. Wanneer je doordeweeks een leuk cadeautje voor haar bestelt vóór 14:00 uur, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor meer dan €30,-, dan wordt de bestelling gratis naar je opgestuurd. Is het cadeautje toch niet helemaal wat er van verwacht werd? Geen enkel probleem. je kunt jebestelling binnen 14 dagen retourneren.

Neem ook een kijkje tussen ons cadeaupapier. Je kunt dan het cadeautje inpakken met luxe papier, bedrukt met verschillende vrolijke motieven. Zo wordt het geven en uitpakken van het cadeau voor haar echt een feestje. Met onze kunst cadeaus voor haar kan je een ander blij maken, want met een cadeau van Bekking & Blitz zit je altijd goed!

 

Reisspiegel: Klaprozen, Janneke Brinkman-Salentijn
  • Uniek collectie
  • Snel in huis
  • Ontworpen in eigen studio