Cadeau sets

Het unieke kunstcadeau is een Giftset van Bekking & Blitz. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Bij iedere bestelling ontvang je tevens een presentje!
Op zoek naar een prachtige verzameling bij elkaar passende cadeaus? Een complete set uit onze collectie, met zorg samengesteld, is het ideale geschenk voor de kunstliefhebber. In een cadeauset vind je een verzameling van diverse leuke kunstitems van bijvoorbeeld een bijzondere kunstenaar. Denk aan items zoals brillenkokers, spiegeltjes, tassen en nog veel meer leuks, verpakt in een mooie verpakking. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

1 resultaten
1 resultaten
Gift Set The Ton Schulten Collection
Gift Set The Ton Schulten Collection
€ 39,99

Het unieke kunstcadeau is een giftset van Bekking & Blitz. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Bij iedere order ontvang je tevens zelf een presentje!

 

Opzoek naar een mooie collectie bij elkaar passende cadeaus? Een complete set uit onze collectie, met zorg samengesteld is het ideale cadeau voor de kunstliefhebber. In een cadeau set zit een verzameling van diverse leuke kunst items van bijvoorbeeld een bijzondere artiest. Denk aan items als een brillenkokers, spiegeltjes, tassen en nog veel meer leuks in een mooie verpakking.

Leuk om te geven en leuk om te krijg!

Cadeausets met kunst

Bij Bekking & Blitz hebben we een groot assortiment aan artikelen die ontzettend leuk zijn om cadeau te geven. Diverse kunstenaars zoals Van Gogh en Roman Reisinger, maar ook de illustraties van Dick Bruna of Francien’s katten vind je terug in de Blitze collectie. Door onze samenwerking met diverse kunstenaars en musea hebben wij een uitgebreide collectie. Voor ieder doel en voor ieder persoon. Met zoveel moois is het moeilijk kiezen wat je nu precies cadeau gaat doen. Maar kies je voor een set met cadeaus dan ben je snel klaar en heb je een top cadeau. Zo’n handige set is mooi verpakt in een bijpassende box. Vind je de giftset zelf ontzettend leuk? Je kan natuurlijk jezelf ook een set cadeau doen.

 

Giftset bestellen

Bestel je bij ons een cadeauset dan krijg je zelf ook een leuk presentje bij je bestelling. Hoe leuk is dat! Bestel jij de leuke set met cadeaus in een mooie box voor 14:00 uur dan verzenden wij nog dezelfde werkdag. Snel besteld is dus ook snel in huis. Heb je ook nog cadeaupapier nodig? Of een unieke kaart voor bij je cadeau? Bij orders vanaf 30 euro wordt je bestelling (binnen Nederland) gratis verzonden.

Kerst cadeau ideeën
  • Leuke sets om kado te doen
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Presentje bij iedere order