Kunstboeken

Voor Bekking & Blitz is kunst belangrijk, we houden ervan! Grote kunst, kleine kunst, wereldberoemde kunst, minder bekende kunst en alle soorten kunstenaars! Deze kunst echt leren kennen doe je natuurlijk door het te bekijken en er over te lezen. Daarom heeft Bekking & Blitz een groot assortiment aan kunstboeken en de collectie groeit nog steeds! In de kunstboekencollectie van Bekking & Blitz vind je Nederlands- en Engelstalige kunstboeken over van alles en nog wat. Verschillende kunststijlen, kunststromingen, kunsthistorische boeken. Maar ook boeken vol met architectuur, verschillende kunstenaars en vol met meesterwerken.

89 resultaten
89 resultaten
A Short History of the Netherlands
A Short History of the Netherlands
€ 19,99
Toeristengids: Ameland, viertalig
Toeristengids: Ameland, viertalig
€ 6,00
Toeristengids: Texel, viertalig
Toeristengids: Texel, viertalig
€ 6,00
Vogels van Texel, Texel Vogeleiland
Vogels van Texel, Texel Vogeleiland
€ 16,99

Boeken over kunstenaars en verschillende kunstvormen

De kunstboeken bij ons in de collectie beschrijven de beroemdste kunstenaars en talenten die meer aandacht zouden verdienen. We presenteren graag zoveel mogelijk verschillende kunstvormen, om het brede palet aan ontdekkingen te tonen.

Duik bijvoorbeeld in het werk van Johannes Vermeer, Margot Homan en Carel Willink. Of lees een boek over architectuur en steden, over een bijzondere kunststroming of begin aan de serie uit de Cahier reeks voor een kunstoverzicht. 

Onze boeken met kunst tonen de meest uiteenlopende kunststromingen, altijd met een bijzonder gevoel voor stijl en informatie. Verras jezelf met wat er allemaal beschikbaar is of doe het iemand anders cadeau. Wij brengen de kunstenaars en verschillende kunstvormen graag zo dicht mogelijk bij elkaar.

Boeken over steden en geschiedenis

Naast kunst, bevat ons assortiment ook boeken over steden en geschiedenis. Allen zijn informatief en rijk geïllustreerde boeken in een prachtige uitvoering. Altijd al meer willen weten over kunst? Ontdek dan beslist onze serie boeken uit de Cahier Reeks. Met boeiende titels zoals “Vermeer in Delft”, “Margot Homan, De Koninklijke Porceleyne Fles” en “Het Atelier van Carel Willink”.

De kunstboeken zijn natuurlijk mooi om te krijgen of om voor jezelf te kopen, maar misschien nog wel mooier om cadeau te doen aan een echte kunstliefhebber! Met de kunstboeken van Bekking & Blitz zit je altijd goed.

Ontworpen in eigen studio

De kunstboeken ontwerpen we zelf, in onze eigen ontwerpstudio. We hebben de rechten van allerlei kunstenaars, dus kunnen in vrijheid prachtige boeken samenstellen.

Ontdek bijvoorbeeld boeken over kunst zoals Rembrandts schildermaterialen, Art Deco: zwier en melodie of de dichtbundels, kleurboeken en wandelgidsen. Ons assortiment combineert boeken in alle kunstdisciplines, van heel toegankelijk en leuk om cadeau te doen tot aan specifieker voor de liefhebber.

Kunstboeken kopen

We zijn een familiebedrijf dat al sinds 1929 geldt als dé uitgeverij van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Sinds de oprichting door Hein Bekking proberen we zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor kunst. Dat lukt met de boeken en bijvoorbeeld met de agenda’s, planners en maandkalenders, net als allerlei andere ontwerpen. 

Een kunstboek bestellen is bovendien heel eenvoudig, dat kan gewoon online. Wij hebben de boeken met kunstenaars en de verschillende kunstvormen natuurlijk op voorraad. Dat betekent dat we daarmee meteen aan de slag gaan, zodat jij de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Bestel je voor minimaal €30 bij ons in de webwinkel? Dan is de bezorging aan huis gewoon gratis. En bestel je voor 14:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je jouw bestelling standaard de volgende dag al in huis hebt.

  • De mooiste kunstboeken
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzending