Speldjes

Een pin is een simpel speldje die je op je kleding, je tas, of op een jasje plaatst om je outfit helemaal af en uniek te maken. Je pint het speldje op de stof door het pinnetje dat aan de achterzijde zit, door de stof te drukken en vervolgens af te schermen met het afsluitdopje. Een speldje is een mooi accessoire omdat je hem op welk item naar keuze kunt plaatsen, en weer kan verplaatsen. Wil je vandaag je jasje opvrolijken en morgen je tas? Geen probleem! Gebruik de speldjes hoe en wanneer jij wilt en je maakt je kleding helemaal af. Door trendy speldjes te gebruiken, breng je meer kleur in je outfit. 

1 resultaten
1 resultaten

Speldjes met kunst 

Bij Bekking & Blitz staat unieke kunst voorop. Daarom hebben we deze speldjes ontworpen op unieke wijze. Al onze producten zijn ontworpen in onze eigen Studio Blitz, wat onze producten extra speciaal maakt. De speldjes van Bekking & Blitz hebben een stevige sluiting, zodat ze goed blijven zitten op je trui, overhemd of colbert, maar ook op je rugzak, pet of handtas. De speldjes zijn gemaakt van metaal, en bedrukt met prachtige kunst. 

 

Het goede doel

Bekking & Blitz heeft verschillende speldjes ontworpen in samenwerking met de Vogelbescherming. De Vogelbescherming Nederland is een Nederlandse natuurbeschermingsorganisatie die opkomt voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden, in Nederland en wereldwijd. Een wereld zonder vogels is bijna niet in te beelden en zo zijn vogels een wezenlijk onderdeel van de natuur. Met veel vogelsoorten gaat het echter niet zo goed. In de wereld leven maar liefst 10.000 vogelsoorten, waarvan maar liefst één vijfde in hun voortbestaan wordt bedreigd. Door vogels te beschermen draagt de Vogelbescherming bij aan een leefbare wereld. In samenwerking met deze speciale organisatie ontwikkelden we tal van producten voor onze unieke collectie, en zo ook unieke speldjes. Bij aankoop van een van de producten, gaat er een gedeelte naar de Vogelbescherming en steun jij deze belangrijke organisatie!

 

Speldjes bestellen

Ben jij op zoek naar prachtige speldjes om je outfit helemaal compleet te maken, of wil je ook graag een steentje bijdragen aan een goed doel zoals de Vogelbescherming Nederland? Bekijk dan nu ons aanbod aan speldjes. Bestellen is heel gemakkelijk bij Bekking & Blitz. Plaats je je bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur? Dan wordt je bestelling de volgende dag al aan huis geleverd! Wanneer je een bestelling van boven de €30,- plaatst, zullen er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. 

Pin in houder: Pimpelmees, Vogelbescherming Nederland
  • Unieke collectie kunstitems
  • Werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Presentje bij elke bestelling