Mondkapjes

De kunst mondkapjes van Bekking & Blitz maken het dragen een stukje leuker. Of je nou op zoek bent naar iets basics of iets met veel kleur… je vindt altijd iets wat echt bij jou past. 

 

7 resultaten
7 resultaten

Mondkapjes met kunst

Het is natuurlijk naast de bescherming, ook belangrijk dat het er goed uit ziet. We dragen de mondkapjes tenslotte vaak! Daarom heeft Bekking & Blitz kunst mondkapjes ontworpen met prachtige en unieke kunst er op. Van unieke bloemenkunst uit het Rijksmuseum tot bloemenkunst van kunstenaar Leo Gestel uit museum Singer Laren en van Delfts Blauw tot prachtige waterlelies. De kunst mondkapjes van Bekking & Blitz maken het dragen een stukje leuker. Of je nou op zoek bent naar iets basics of iets met veel kleur… je vindt altijd iets wat echt bij jou past. 

De mondkapjes van Bekking & Blitz zijn gemakkelijk te wassen, zodat je ze kan gebruiken wanneer je wil en je altijd een schoon mondkapje voor hebt.

Mondkapje bestellen

Wil jij nou ook graag goed beschermd zijn, maar ook goed voor de dag komen met de kunst mondkapjes van Bekking & Blitz? Bestellen is snel, voordelig en gemakkelijk! Plaats je bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur en ontvang de volgende dag al je pakket aan huis! Bestel je voor meer dan €30,- op onze website? Dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Neem daarom gauw nog een kijkje tussen al onze verschillende producten! Van cadeautjes tot notitieboekjes en deskplanners… Onze producten zijn allen uniek ontworpen in onze eigen studio Blitz en voorzien van prachtige kunst.  

 

Mondkapje: Hands (zwart), Amnesty International
  • De mooiste kunstdesigns
  • Makkelijk te wassen
  • Snel in huis