Lipstick doosjes, travelboxes en opbergdoosjes

Bekking & Blitz biedt verschillende soorten handige doosjes om allerlei spullen in kwijt te kunnen. Op die manier berg je altijd je spullen netjes en veilig op. Bekking & Blitz heeft verschillende soorten opbergdoosjes, zodat jij er gemakkelijk een kan vinden die helemaal naar jouw smaak is!

26 resultaten
26 resultaten
Lipstick doos: Frida
Lipstick doos: Frida
€ 6,99

Lipstickdoosjes

De lipstickdoosjes van Bekking & Blitz zijn een handig accessoire om je lipstick in op te bergen. Op die manier is de lipstick altijd goed beschermd in een volle tas, maar kan je hem ook gemakkelijk terug vinden. De lipstickdoosjes zijn van stevig materiaal en hebben aan de binnenkant een handig spiegeltje. Met dit spiegeltje kan je gemakkelijk de lipstick aanbrengen, maar kan je ook bijvoorbeeld even je haar goed doen. Extra multifunctioneel dus! Het doosje is mooi afgewerkt en gevoerd met een zachte stof. Deze stof is bedrukt met allerlei verschillende mooie soorten kunst. De sluiting is voorzien van een vering, waardoor de sluiting altijd goed dicht blijft zitten in de tas. 

 

Travelboxes 

De travelboxes van Bekking & Blitz bieden je de perfecte mogelijkheid om georganiseerd op reis te gaan. In de travelboxes is plek voor al de belangrijke spullen die jij mee op reis moet nemen. Maak van tevoren een checklist, zorg dat je niks vergeet en ga zonder zorgen op reis! De travelboxes van Bekking & Blitz zijn allen voorzien van prachtige kunstwerken. Van bekende tot minder bekende kunstenaars, uit verschillende musea en voor jong en oud! Vind de travelbox die het beste bij jou past en ga zonder zorgen op reis.

 

Opbergdoosjes 

Een opgeruimd huis of een opgeruimd bureau zorgt voor overzicht. Opruimen wordt een stuk gemakkelijker en leuker met de opbergdoosjes van Bekking & Blitz! Of je nou bezig bent met een grote schoonmaak, of je wil gewoon je spullen eens netjes opbergen, de opbergdoosjes van Bekking & Blitz kunnen je daar bij helpen. De opbergdoosjes hebben allemaal een deksel en beschermen je spullen. Door de deksel kan je ze ook gemakkelijk op elkaar stapelen en ze overzichtelijk ergens neerzetten. Je bureauspullen, het speelgoed van de kinderen of allerlei andere spullen die nog een plekje nodig hebben… Je kan het allemaal kwijt in deze opbergdoosjes. Ze zijn niet alleen erg praktisch, maar allen ook voorzien van prachtige en unieke kunst. Veel verschillende soorten waardoor jij altijd de juiste opbergdoos vindt die bij jou past. 

Lipstick doos: Water Lilies, Claude Monet
  • Ontworpen in eigen studio
  • Snel geleverd 
  • Unieke collecties