Lipstick doosjes, travelboxes en opbergdoosjes

Ontdek het handige en stijlvolle  lipstick doosje annex opbergdoosje  van Bekking & Blitz. Dit compacte doosje is speciaal ontworpen om jouw kostbare lipsticks veilig te bewaren, terwijl het ook een handige reisspiegel bevat aan de binnenkant van de deksel.
Dankzij het slimme design heb je altijd een praktische reisspiegel bij de hand om je lipstick perfect aan te brengen, waar je ook bent. Daarnaast biedt het opbergdoosje ook ruimte voor andere kleine accessoires. Orden je haarspeldjes, sieraden, medicijnen of kantoorbenodigdheden in één handig doosje. Met zijn elegante uitstraling voegt dit opbergdoosje ook nog eens een vleugje stijl toe aan je kaptafel of bureau. Ontdek nu de veelzijdige mogelijkheden van dit doosje en houd je lipsticks en andere kleine spulletjes georganiseerd en altijd binnen handbereik. Met Bekking & Blitz ben je verzekerd van kwaliteit en functionaliteit in één compact formaat! Bestel vandaag nog en reis in stijl met je favoriete lipsticks en de handige reisspiegel.

28 resultaten
28 resultaten
Lipstick doos: The Kiss, Gustav Klimt
Lipstick doos: The Kiss, Gustav Klimt
€ 7,99

Lipstickdoosjes

De lipstickdoosjes van Bekking & Blitz zijn een handig accessoire om je lipstick in op te bergen. Op die manier is de lipstick altijd goed beschermd in een volle tas, maar kan je hem ook gemakkelijk terug vinden. De lipstickdoosjes zijn van stevig materiaal en hebben aan de binnenkant een handig spiegeltje. Met dit spiegeltje kan je gemakkelijk de lipstick aanbrengen, maar kan je ook bijvoorbeeld even je haar goed doen. Extra multifunctioneel dus! Het doosje is mooi afgewerkt en gevoerd met een zachte stof. Deze stof is bedrukt met allerlei verschillende mooie soorten kunst. De sluiting is voorzien van een vering, waardoor de sluiting altijd goed dicht blijft zitten in de tas. 

 

Travelboxes 

De travelboxes van Bekking & Blitz bieden je de perfecte mogelijkheid om georganiseerd op reis te gaan. In de travelboxes is plek voor al de belangrijke spullen die jij mee op reis moet nemen. Maak van tevoren een checklist, zorg dat je niks vergeet en ga zonder zorgen op reis! De travelboxes van Bekking & Blitz zijn allen voorzien van prachtige kunstwerken. Van bekende tot minder bekende kunstenaars, uit verschillende musea en voor jong en oud! Vind de travelbox die het beste bij jou past en ga zonder zorgen op reis.

 

Opbergdoosjes 

Een opgeruimd huis of een opgeruimd bureau zorgt voor overzicht. Opruimen wordt een stuk gemakkelijker en leuker met de opbergdoosjes van Bekking & Blitz! Of je nou bezig bent met een grote schoonmaak, of je wil gewoon je spullen eens netjes opbergen, de opbergdoosjes van Bekking & Blitz kunnen je daar bij helpen. De opbergdoosjes hebben allemaal een deksel en beschermen je spullen. Door de deksel kan je ze ook gemakkelijk op elkaar stapelen en ze overzichtelijk ergens neerzetten. Je bureauspullen, het speelgoed van de kinderen of allerlei andere spullen die nog een plekje nodig hebben… Je kan het allemaal kwijt in deze opbergdoosjes. Ze zijn niet alleen erg praktisch, maar allen ook voorzien van prachtige en unieke kunst. Veel verschillende soorten waardoor jij altijd de juiste opbergdoos vindt die bij jou past. 

Lipstick doos: Water Lilies, Claude Monet
  • Ontworpen in eigen studio
  • Snel geleverd 
  • Unieke collecties