Van 16 maart tot en met 24 maart vindt de TEFAF Maastricht weer plaats. De TEFAF is ’s werelds grootste kunstbeurs. 275 van de meest toonaangevende galeries uit 20 landen presenteren werk van Oude Meesters en antieke kunstwerken, maar ook een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst, sieraden en werken op papier. Tot de jaarlijkse deelnemers behoort ook Tóth Iconen, met dit jaar speciale aandacht voor hun onlangs verschenen boek 'Russian metal icons'. 

Tóth-Ikonen

Ook Tóth-Ikonen, gespecialiseerd in Russische iconen van de 16e tot en met de 19e eeuw, is aanwezig op de TEFAF. De wisselende collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod van Russische iconen. Naast de traditionele houten iconen is er een collectie reisiconen. 

Russische Iconen, de kunst van het verzamelen

Wilt u meer weten over Russische Iconen uit de collectie van Tóth-Ikonen, dan raden wij u het boek ‘Russische Iconen, de kunst van het verzamelen’ aan. Nog specifieker is net uitgekomen boek 'Russian metal icons' met aandacht voor metalen iconen, prachtig geïllustreerd. En om elke dag te genieten van Iconen is er een maandkalender en een verjaardagskalender. Allen verkrijgbaar in onze webshop