Bloemententoonstelling Keukenhof opent op 21 maart 2019 voor de zeventigste maal haar poorten met als thema Flower Power. Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Daarnaast kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. 

Tulpomania tentoonstelling

Het verhaal van de tulp is indrukwekkend. Bollen die goud waard waren, diefstal en een bergbewoner die zich thuis voelt in het Nederlandse klimaat. Maar ook is er het verhaal van de zwarte tulp en zijn er beroemdheden die hun eigen tulp kregen. Deze verhalen zijn te vinden in de tentoonstelling Tulpomania in het Juliana Paviljoen. 

Haal uw eigen tulpen in huis met de moderne stillevens van Roman Reisinger

In samenwerking met Roman Reisinger ontwikkelde Bekking & Blitz een bijzondere kunstcollectie, waarbij tulpen in het middelpunt staan. Zoals het bamboe servies, het briefpapier met kunstig bedrukte enveloppen, de notitieboekjes. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Verkrijgbaar bij de Keukenhof en in onze webshop. Keukenhof is geopend van 21 maart tot en met 19 mei 2019.